Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 295

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Hobbybox
  ass. farver, 1 stk.
  329,00 DKK
  Indhold: Karton, kartonmosaik, tusch, lim, saks, elastiksnor, bogstavperler, rørperler, perleplader, pomponer, chenille, puslespil til at tegne på og rhinsten, rulleøjne og mosgummifigurer, der alle er selvklæbende samt inspirationsark.

  Masser af forskellige materialer til kreativ aktivitet efter fri fantasi. Alt samlet i en opbevaringskasse af plast med et praktisk håndtag på låget, der er fastgjort med clips
 2. Inspiration: v12891 Mosaik i collageramme
 3. Inspiration: v16081 Valmue af crepepapir
 4. Inspiration: v12431 Collageramme med mosaik
 5. Neocolor I
  L: 10 cm, tykkelse 8 mm, ass. farver, 10 stk./ 1 pk.
  142,00 DKK
  Vandfast og lysægte vokspastel fra Caran d'Ache i studiekvalitet med imponerende farveegenskaber.

  Leveres i metalæske
 6. Inspiration: v12010 Skulptur med gipsgaze
 7. Posca Tusch
  nr. PC-5M, streg 2,5 mm, ass. farver, 8 stk./ 1 pk.
  329,00 DKK
  Vandbaseret, heldækkende tusch i god kvalitet med pumpespids. Velegnet til alverdens overflader. Tørrer mat og tll dels vandfast op.

  Posca vandfast tusch er en permanente tusch, der kan bruges på de fleste overflader. Brug spidsen til at pumpe mere farve ud. Lad farven tørre ind.

  Brug tuschen på forskellige slags overflader, og lav flotte illustrationer, tegninger og mønstre. Kan bruges til at pynte slidte eller kedelige såvel som en ny t-shirt. Der er ingen grænser for, hvilke kreative projekter, du kan lave med tuschen.

 8. Inspiration: v11224 Ballon lamper
 9. Inspiration: v13137 Neonmalet malerplade med tryk

  Med falseben er et motiv efter fri fantasi ridset i mosgummi og malet sort med A-Color. Herefter er motivet straks presset mod en tør malerplade, forinden malet med samme type maling i neonfarver. Til slut montage i rammen - også sortmalet.

Varer 1-36 af 295

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.