MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Varer 1-36 af 178

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14347 Bogmærke af broderet sykarton
  Det viste bogmærke er et stykke sykarton, der er klippet til i ønsket format og broderet efter fri fantasi med merceriseret bomuldsgarn.
 2. Inspiration: v15888 Platte af selvhærdende ler med aftryk af tørrede blomster
  Lav en platte af selvhærdende ler med aftryk af tørrede blomster. Rul først leret fladt, og læg herefter tørrede blomster på. Tryk/rul henover blomsterne, så de danner et aftryk i leret. Til en platte i dia. 16,5 cm beregnes 330 gram våd ler.
 3. Inspiration: v14336 Ophæng lavet på akvarelpapir
  Hvert af de viste billeder på akavarelpapir, der er klippet til, er tegnet med tegnegummi og herefter farvelagt med vandfarver. Efter tørring er tegnegummiets belægning gnedet af, og detaljer og tekst er lavet med sort tusch. Er til slut monteret i splitring med snor.
 4. Inspiration: v11716 Nøglering med Silk Clay
 5. Inspiration: v13849 Bordskåner af tyk filt med dekoration af nålefilt

  Hver bordskåner er lavet af tyk hobbyfilt, klippet til og dekorativt nålefiltet med hhv. kartet uld og Melbourne uldgarn.

 6. Inspiration: v12755 Stråsilkepapir på glas

Varer 1-36 af 178

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.