Nyheder


Vi søger en ny kollega til vores Kundeservice

26. april 2017

Vi søger i øjeblikket en ny kollega, som vil hjælpe os med at sælge produkterne fra vores store og spændende sortiment af hobbymaterialer.  Læs mere om den ledige stilling som salgsassistent til Kundeservice her


Vi søger sæsonarbejdere til vores lager 

15. marts 2017

Vi søger i øjeblikket sæsonarbejdere til at hjælpe på vores lager i den kommende højsæson...  
Læs mere om de ledige stillinger her
 


Sådan kommer din ordre fra os til dig

25. januar 2017

Hurtig, sikker og præcis levering af varer fra os til dig. Se hvordan vores elektroniske lager- og logistiksystem virker og mød nogle af vores kolleger, der håndterer din ordre.

Se videoklip her >>


Kapitalfonden Capidea investerer i Creativ Company

15. december 2016

Kapitalfonden Capidea bliver ny majoritetsaktionær i Creativ Company, og skal således være med til at sikre vores fortsatte vækst og udvikling.

Det har været vigtigt for os at finde sammen med en samarbejdspartner og investor, som ønsker at bygge videre på vores 16-årige fundament med fokus på kreativitet, sund forretning og en god arbejdsplads med mangfoldighed og stort socialt ansvar. Vi glæder os rigtigt meget over det nye partnerskab med Capidea, som vi er overbeviste om, vil styrke det potentiale, vi har for vækst.

Læs mere her >>


Vores nye mand fra Syrien

28. november 2016

Hør indslaget på DR P4 om hvordan Rami fra Syrien fandt vej til job hos Creativ Company.

Læs mere her


KreaKampen på DR Ultra

20. april 2016

DR Ultra lancerer en ny programserie ’KreaKampen’, som sætter spot på kreativitet og evnen til at kaste sig ud på dybt vand. Programmets tilrettelæggere har fået faglig sparring hos Creativ Company, hvor vi har mange års erfaringer med at udvikle børns og voksnes kreativitet.

 

Læs mere her >>


Årets Mønsterbryder

April 2016

En af vores dygtige elever blev kåret som ’Årets Mønsterbryder’ ved Talent Award 2016 i Holstebro.

Læs mere her

 


Creativ Company kåret som Årets Virksomhed

Januar 2016

Medlemmerne af Nordvestjysk Lederforum pegede på Creativ Company, da modtageren af årets erhvervspris skulle findes.

Læs mere her


Da Jens mødte Bente

November 2015

Jens fik en ny start og en plads på arbejdsmarkedet, da han mødte Creativ Company og Bente.

Se videoen her >>


Creativ Company henter ordre på 60 mio. kr. til Holstebro

9. november 2015

Vi har netop vundet et udbud til en samlet værdi af ca. 60 mio. kr. efter at 15 kommuner samlet har valgt at købe alle deres hobbymaterialer hos os i de næste to-fire år.

Læs pressemeddelelsen her >>


Besøg af Glad Design

23. september 2015

Den socialøkonomiske virksomhed Glad Design har sammen med os udviklet nye flotte design til gavepapir og decoupagepapir. 
De besøgte os sammen med TV Avisen 23. september 2015.
Se det glade indslag her


Ministerbesøg

2. marts 2015

Beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen (S) var 23. februar på virksomhedsbesøg hos Creativ Company sammen med folketingsmedlemmerne Andreas Steenberg (RV) og Annette Lind (S).

De tre politikere fik lejlighed til at se vores arbejdsplads, møde vores kolleger og se, hvordan vi arbejder med kreativitet og socialt ansvar.

Det er bl.a. Creativ Companys mange priser for medarbejdertrivsel og social ansvarlighed, der fik politikerne til at komme på virksomhedsbesøg.


Vi har fået dobbelt så meget plads

29. januar 2015

2014 blev det store byggeår for Creativ Company. I april tog vi det første spadestik til en tilbygning på 6.500 etage m2, og kort før jul var produkter, mennesker og inventar flyttet ind i de nye omgivelser. Vores kapacitet er nu mere end fordoblet, så vi i alt har 12.500 m2 under tag i Holstebro.

Læs mere her >>

 


Holstebro-direktør udpeget til nyt socialøkonomisk råd

25. november 2014

Socialministeren har udpeget fire medlemmer til et nyt socialøkonomisk råd med Stine Bosse i spidsen. Blandt de fire er Peter Nørgaard, direktør og kreativ købmand i Creativ Company A/S.

Læs pressemeddelelsen her >>

 


Creativ Company udvider forretningsområde i Finland og England

13. november 2014

Creativ Company A/S udvider sit marked i Finland og England med henholdsvis aktiekøb og forretningsovertagelse af samarbejdspartneres virksomheder

Et mangeårigt samarbejde med finske Sinelli Oy har nemlig resulteret i, at Creativ Company A/S har købt 25% af aktierne i virksomheden. Købet er en del af et generationsskifte, hvor ejeren og stifteren af Sinelli Oy, Arja Varis, har valgt at trække sig fra posten som administrerende direktør. Sinelli Oy er markedsførende i hobbybranchen i Finland med sine ti hobbybutikker og 70 medarbejdere. Creativ Company har i forvejen arbejdet sammen med Sinelli Oy om driften af salgsselskabet Creativ Company Finland.

Læs pressemeddelelsen her >>


Klovnebesøg

27. oktober 2014

Hospitalsklovnene Tut og Petunia sagde på utraditionel vis tak for hjælpen med et festligt besøg hos Creativ Company.
Hjælpen til deres arbejde er kommet via et initiativ, som Account Manager, Jette Gregersen, startede for fire år siden. Jette har sammen med venner, kolleger og familie produceret flere tusinde flettede armbånd, som har indbragt 330.000 kr. til hospitalsklovnenes arbejde med at give syge børn et afbræk, mens de er indlagt.

Læs de to artikler bragt i Dagbladet Holstebro 10. oktobber 2014 her.

(Foto: Lars Rask Vendelbjerg)


"Førsteviolin"

25. september 2014

Se portrættet af adm. direktør Lotte Littau og Creativ Company i programserien "Førsteviolin", som blev bragt i TV MIDTVEST Mokka, 24. september 2014.
 
http://www.tvmidtvest.dk/forste-violin/forste-violin-lotte-littau


Rejsegilde

1. juli 2014

28. juni kunne vi holde rejsegilde på vores nye, store tilbygning i forbindelse med vores hovedafdeling i Holstebro.

Vi er i fuld gang med at udvide vores kapacitet med 5.800 kvadratmeter, og det meste af pladsen skal indrettes til nyt højlager, så vi nu kan få alle vores lagervarer samlet på ét sted. Desuden vil den nye bygning rumme et stort areal, som skal bruges til opbygning af messestande. Der er også gjort plads til udvidelse af vores administration, som dog vil blive indrettet lidt senere. Vi har i forvejen 6.650 kvadratmeter at boltre os på, så med den nye tilbygning har vi næsten fordoblet vores areal.

Det nye højlager er planlagt til at  stå klar til brug umiddelbart efter sommerferien.


Folketingets administration besøgte Creativ Company

13. marts 2014

Folketingets administration besøgte i marts 2014 Creativ Company for at høre om virksomhedens arbejde med folk på kanten af arbejdsmarkedet.
Se videoklip fra besøget her


Ministerbesøg

18. november 2013

Økonomi- og erhvervsminister Margrethe Vestager valgte at lægge turen forbi Creativ Company, da hun 18. november var på besøg i Holstebro sammen med de radikales erhvervsordfører, Andreas Steenberg.

”I er en virksomhed efter mit hjerte. Ikke alene har I produkter, jeg rigtigt godt kan lide. I driver også virksomhed på en enestående måde”, sagde Margrethe Vestager under sit besøg.

Hun fik lejlighed til at se vores arbejdsplads, møde vores kolleger og se, hvordan vi arbejder med kreativitet og socialt ansvar.

Det er bl.a. Creativ Companys mange priser for medarbejdertrivsel og social ansvarlighed, der fik vicestatsministeren til at lægge vejen forbi. Heller ikke bevægelsen Code of Care, som er startet på baggrund af Creativ Companys erfaringer med at tage socialt ansvar, har undgået hendes opmærksomhed.

”Vi har brug for flere virksomheder som jer, der både skaber arbejdspladser og tager et socialt ansvar, sagde Margrethe Vestager.

Hun viste stor interesse for vores mange kreative ideer og produkter og afslørede, at hun selv er kreativ med strikkepindene. ”Babytøj er favoritten, fordi det kan tages med i de fleste tasker”, sagde Margrethe Vestager. 


Nomineret til Årets Ejerleder

6. november 2013

Creativ Company var blandt de tre finalister, da prisen som Årets Ejerleder 2013 i Vestjylland blev overrakt i Herning 5. november. Det var kommerciel direktør Anders Lindhardsen, der som den ene af Creativ Companys tre ejere, var nomineret til prisen, hvor temaet i år var innovation, forandring og omstilling. Creativ Company har i de seneste år skabt yderligere vækst ved at starte nye forretningsområder i flere europæiske lande.

Det er Erhvervsorganisationen Ejerlederne, PwC, Nykredit, Microsoft og Morgenavisen Jyllands-Posten, der står bag kåringen af Årets Ejerleder. De nominerede bliver hvert år fundet gennem analyser af ca. 3.000 virksomheder. Ca. 100 udvælges og går videre til finalen i hver af landets syv regioner. Vinderen af prisen blev i år EP Tools fra Herning.

Læs artikel om kåringen og se video med Anders Lindhardsen her.


Forskellighed er en styrke

26. august 2013

Læs Kristeligt Dagblads artikel om brug af personprofiltest hos Creativ Company.

Artiklen blev bragt 24. august 2013.


Kreativ medarbejderdag

8. august 2103

Vi drømmer om, hvordan den kommende udvidelse og ombygning af vores arbejdsplads skal se ud.

Se med på videoen, som er produceret af Thomas Dahl Nordlund.

Se videoen her


Vi bygger Drømmefabrikken

27. juni 2013

130 medarbejdere brugte to halve dage på at arbejde med forslag til kommende udvidelse af Creativ Companys bygninger, læs artiklen fra Holstebro Dagblad.

Læs mere