Priser og nomineringer

MIA-Prisen 2009

Ingen diskrimination. En mangfoldig medarbejderskare. Gode resultater med mangfoldighedsledelse. Det er nogle af de kriterier, der lå til grund for kåringen af Creativ Company, da vi modtog Institut for Menneskerettigheders erhvervspris, MIA-Prisen, i marts 2009. Vi fik prisen for ”virksomhedens store indsats for at fremme arbejdsglæden og ligheden blandt medarbejderne”. I dommerkomiteen sidder repræsentanter for DI, Dansk Erhverv, Personalestyrelsen, LO, Beskæftigelsesministeriet, KL og Ligebehandlingsudvalget.

 

Netværksprisen – Erhvervslivets Ridderkors 2008

Valget faldt på Creativ Company, da dommerkomitéen bag Netværksprisen 2008, skulle pege på den danske virksomhed i kategorien under 100 medarbejdere, som har udvist et ekstraordinært initiativ indenfor forebyggelse, fastholdelse og integration af medarbejdere. I alt 100 virksomheder var indstillet til prisen, som blev overrakt af Prins Joachim. Bag prisen står ”Det Nationale Netværk af Virksomhedsledere”, som er et forum af 16 danske erhvervsledere, der tilsammen beskæftiger over 100.000 medarbejdere. Netværket rådgiver beskæftigelsesministeren i spørgsmål om virksomhedernes sociale engagement.

 

Årets Unge Erhvervsleder, Årets Læreplads

I oktober 2009 blev Creativ Companys adm. direktør, Lotte Littau, kåret som Årets Unge Erhvervsleder i Midt- og Vestjylland af Junior Chamber International, og kort efter, i november 2009, fik vi prisen for at være Årets Læreplads i Holstebro-området.
Igen i i 2012 fik vi titlen som Årets Læreplads af Uddannelsescenter Holstebro.

 

Great Place to Work

Creativ Company har i flere år deltaget i konkurrencen ”Danmarks Bedste Arbejdspladser”, som bliver gennemført af ”Great Place to Work, Institute Danmark”. Vi fik i 2006 en 15. plads på listen over Danmarks bedste arbejdspladser. I 2007 lykkedes det at rykke 10 pladser frem på listen til en flot 5. plads. Vi modtog samtidig konkurrencens specialpris for mangfoldighedsledelse. I 2008 rykkede vi endnu engang frem på listen, så vi nu kunne kalde os Danmarks 3. bedste arbejdsplads. Vores placering på den europæiske liste gav os i 2009 en placering som Europas 6. bedste arbejdsplads. I 2009 blev vi kåret som Danmarks 4. bedste arbejdsplads, og for anden gang kunne vi modtage konkurrencens mangfoldighedspris. I 2010 blev vi kåret som Europas 9. bedste arbejdsplads og fik samtidig specialprisen ”Inspiring Leadership – this is not just a job”, som gives til den virksomhed i Europa, hvor medarbejderne er mest stolte af at arbejde.
Senest blev vi i 2010 kåret som Danmarks 2. bedste arbejdsplads og i 2011 som Europas 3. bedste arbejdsplads.

 

Nomineret til Årets Ejerleder

Creativ Company var blandt de tre finalister, da prisen som Årets Ejerleder 2013 i Vestjylland blev overrakt i Herning 5. november. Det var kommerciel direktør Anders Lindhardsen, der som den ene af Creativ Companys tre ejere, var nomineret til prisen, hvor temaet i år var innovation, forandring og omstilling. Creativ Company har i de seneste år skabt yderligere vækst ved at starte nye forretningsområder i flere europæiske lande.

Det er Erhvervsorganisationen Ejerlederne, PwC, Nykredit, Microsoft og Morgenavisen Jyllands-Posten, der står bag kåringen af Årets Ejerleder. De nominerede bliver hvert år fundet gennem analyser af ca. 3.000 virksomheder. Ca. 100 udvælges og går videre til finalen i hver af landets syv regioner.

 

Best Managed Companies 2019

Creativ Company blev vinder af prisen ’Best Managed Companies’, som Deloitte for første gang uddelte i Danmark. Deloitte ønsker med ’Best Managed Companies’ at sætte fokus på Danmarks stærkeste mellemstore virksomheder, og baserer deres vurdering på baggrund af vækststrategi, økonomiske resultater og virksomhedens ledelse og kultur.

 

Vores liste over priser og nomineringer ser sådan ud:

2019:

Vinder af Deloittes pris ’Best Managed Companies’ for vækst og ledelse
E-handelsprisen, 3. bedste export-case

2017:

Årets E-ner, nomineret til E-handelsprisen/FDIH

2013:

Årets Ejerleder, nomineret for innovation, forandring og omstilling

2012:

Årets læreplads, vinder af den lokale konkurrence

2011: 

Great Place to Work Europe, 3. plads

2010: 

Danmarks Bedste Arbejdspladser, 2. plads

2010:

Great Place to Work Europe, 9. plads samt specialpris for stolthed på arbejdspladsen

2009: 

MIA-Prisen, for at fremme arbejdsglæden og ligheden blandt medarbejderne

Great Place to Work Europe, 6. plads

Årets Unge Erhvervsleder i Midt- og Vestjylland, Lotte Littau

Entrepreneur of the Year, nomineret for vækst og fremgang

Årets Læreplads, vinder af den lokale konkurrence

Danmarks Bedste Arbejdspladser, 4. plads

Danmarks Bedste Arbejdspladser, Mangfoldighedsprisen

2008: 

Nordeas Initiativpris, for en bemærkelsesværdig indsats i Holstebro Kommune

Great Place to Work Europe, 29. plads

Danmarks Bedste Arbejdspladser, 3. plads

Netværksprisen – Erhvervslivets Ridderkors, for ekstraordinært initiativ inden for forebyggelse, fastholdelse og integration af medarbejdere

2007: 

Danmarks Bedste Arbejdspladser, 5. plads

Danmarks Bedste Arbejdspladser, specialpris for mangfoldighedsledelse

Netværksprisen – Erhvervslivets Ridderkors, nomineret for socialt engagement

2006:

Danmarks Bedste Arbejdspladser, 15. plads

2004: 

Regeringens Iværksætterpris, nomineret i region Nord- og midtjylland.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.