Creativ Companys pressemeddelelser

Creativ Company udsender jævnligt pressemeddelelser. Du kan læse dem her og se video/tv-indslag, som er blevet lavet om Creativ Company.

Vores presseansvarlige Rikke Kjær Haukrogh hjælper gerne, hvis du har brug for informationer eller kommentarer til eksempelvis en artikel eller et indslag. Du kan kontakte Rikke Kjær Haukrogh på telefon 96 13 30 10 eller e-mail rikkek@cchobby.dk.

Toms sang til Hugo

1. maj 2023

Når ordene er svære at finde, glider de ofte lettere i en sang. Det tænkte vores tidligere medarbejder Tom Danielsen, da han ville sige tak for Hugo Mikkelsen fra vores Servicecenter her på Creativ Company. Så Tom dukkede op her hos os en dag i marts 2023 og sang sin sang til Hugo – med TV MidtVest i hælene.
Læs mere her.

Jonathan har lavet 805 figurer i Silk Clay®

11. januar 2023

Jonathan Bigler Baltzersen fra Randers er ret sej! Han har modelleret intet mindre end 805 figurer i Silk Clay® – og nu har han fået en plads i Børnenes Rekordbog 2023 for de mange fantasifigurer.

Læs pressemeddelelsen her.

Jette har knyttet armbånd for to millioner kroner

1. juni 2022

Hos Creativ Company har vi nogle seje kolleger. Jette Gregersen er vores dygtige internationale key account manager og jonglerer kunder fra hele verden hver dag – men Jette brillierer også i sit private liv. Hun har samlet over to millioner kroner ind til Danske Hospitalsklovne. Den historie har medierne selvfølgelig opsnappet – læs nyeste artikler med Jette og hendes datter Emma fra en af de lokale aviser, Holstebro Onsdag, her.

PDF udgave her.

Creativ Company og av form bliver til én virksomhed

5. januar 2021

Både i Creativ Company og av form er leg, læring, kreativitet og udvikling blandt børn og unge centrale dele af virksomhedernes DNA. Creativ Company og av form går derfor sammen og bliver til én virksomhed.

Læs pressemeddelelsen her

Legeakademiet har haft besøg af TV2 Lorry

5. august 2020

Legetøjswebshoppen Legeakademiet, er blandt de virksomheder, der for alvor har mærket, at danskernes shoppevaner er flyttet til de digitale butikker. Her er omsætningen blevet øget med 250 procent på bare tre måneder.

TV2 Lorry har været på besøg, se videoklippet her

Creativ Company offentliggør årsrapport for 2020/21

25. juni 2021

Vi har afsluttet regnskabsåret 2020/21. Vi er stolte over at have nået en milepæl med en omsætning på over en halv milliard kroner. 

Hent PDF ned her.

Pressemeddelelse: Creativ Company ansætter ny administrerende direktør

28. maj 2020

43-årige Jakob Moeskjær fra Herning er blevet ny administrerende direktør hos Creativ Company.

Læs pressemeddelelsen her

Pressemeddelelse: Creativ Company køber sig ind i Legeakademiet

3. april 2020

På trods af coronakrisen har vi udvidet og fået Legeakademiet med i Creativ Company-familien. 

Læs pressemeddelelsen her

Hospitalsklovnenes heltinde

November 2019

For ti år siden besluttede vores medarbejder Jette Gregersen sig for at gøre en personlig indsats for at hjælpe Danske Hospitalsklovne. De rødnæsede klovne havde hjulpet så meget på humøret under hendes datters hospitalsindlæggelser og de stod overfor at skulle gå ned i tid og løn. Jette satte sig derfor for at indsamle mindst 10.000 kroner. I dag har hun rundet 1.8 millioner kroner.

Læs artikel bragt i Holstebro Dagblad 25. november 2019 her

Creativ Company støtter klovnene

1. november 2019

Søren Hauch-Fausbøll og Marianne Leer var i går på Creativ Company for at fejre, at firmaet er blevet CSR-partner for Danske Hospitalsklovne.

Læs artikel i Holstebro Dagblad 1. november 2019

Pressemeddelelse:  Creativ Company går til filmen sammen med Frode Får

17. oktober 2019

Når animationsfilmen ’A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon’ i dette efterår rammer biograferne verden over, kan store og små fans selv skabe tre af filmens heltefigurer med materialesæt fra Creativ Company. Det sker efter, at det prisvindende britiske Aardman har indgået licensaftale med Creativ Company.

Læs mere her

Creativ Company køber franske CreaVea.com

7. juni 2019

Vi har købt aktiemajoriteten i Frankrigs førende webshop af kreative hobbymaterialer. 

Læs pressemeddelelse her

Læs artikel bragt i Dagbladet Holstebro her

 

Creativ Company offentliggør årsrapporten for 2020/21

25.06.2021

Vi har afsluttet regnskabsåret 2020/21. Vi er stolte over at have nået en milepæl med en omsætning på over en halv milliard kroner

Hent PDF ned >>

 


Creativ Company ansætter ny administrerende direktør

28.05.2020

43-årige Jakob Moeskjær fra Herning er blevet ny administrerende direktør hos Creativ Company

Læs mere >>

 


Creativ Company køber sig ind i Legeakademiet

03.04.2020

Vi har friet til Legeakademiet og de sagde heldigvis JA!

Læs mere >>

 


Creativ Company går til filmen sammen med Frode Får

17.10.2019

Når animationsfilmen ’A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon’ i dette efterår rammer biograferne verden over, kan store og små fans selv skabe tre af filmens heltefigurer med materialesæt fra Creativ Company. Det sker efter, at det prisvindende britiske Aardman har indgået licensaftale med Creativ Company.

Læs mere >>

 


Creativ Company køber franske CreaVea.com

07.06.2019

Creativ Company A/S har købt aktiemajoriteten i Frankrigs førende webshop af kreative hobbymaterialer. Opkøbet følger efter købet af Finlands største hobbykæde i 2018, og betyder, at Creativ Company nu er stærkt tilstede i det meste af Europa.

Læse mere >>

 


Creativ Company køber Finlands største hobbykæde

08.01.2018

Creativ Company A/S har købt aktiemajoriteten i Finlands førende leverandør af hobbymaterialer, Sinelli Oy. Dermed fortsætter Creativ Company sin internationale vækst.

Læs mere >>

 


Creativ Company vokser og udvider igen

26.06.2017

Et udbud til en samlet værdi på knapt 100 mio. kr. er netop vundet af Creativ Company, efter at 45 kommuner samlet har valgt at købe alle deres hobbymaterialer i de næste fire år hos Holstebro-virksomheden. Det betyder flere ansatte og endnu en udvidelse af de fysiske rammer.

Læse mere >>

 


Kapitalfonden Capidea investerer i Creativ Company

15.12.2016

Kapitalfonden Capidea bliver ny majoritetsaktionær i Creativ Company, og skal således være med til at sikre vores fortsatte vækst og udvikling.

Det har været vigtigt for os at finde sammen med en samarbejdspartner og investor, som ønsker at bygge videre på vores 16-årige fundament med fokus på kreativitet, sund forretning og en god arbejdsplads med mangfoldighed og stort socialt ansvar. Vi glæder os rigtigt meget over det nye partnerskab med Capidea, som vi er overbeviste om, vil styrke det potentiale, vi har for vækst.

Læs mere >>

 


Ti år med 500 mennesker i afklaringsforløb

27.04.2016

Samarbejdet mellem Holstebro Kommune og Creativ Company om at hjælpe sårbare mennesker videre på arbejdsmarkedet har 1. maj 2016 tiårs jubilæum. Ca. 500 mennesker har igennem årene været i afklaringsforløb via det offentlige-private partnerskab.

Læs mere >>

 


KreaKampen på DR Ultra

20.04.2016

DR Ultra lancerer en ny programserie ’KreaKampen’, som sætter spot på kreativitet og evnen til at kaste sig ud på dybt vand. Programmets tilrettelæggere har fået faglig sparring hos Creativ Company, hvor vi har mange års erfaringer med at udvikle børns og voksnes kreativitet.

Læs mere >>

 


Handicappede tegner ny designlinje for Creativ Company

21.09.2015

Et tilfældigt møde mellem den socialøkonomiske virksomhed Glad Design og Creativ Company har ført til en ny designlinje, som handicappede tegnere har lagt streg til.

Læs mere >>

 


Creativ Company styrker international position

11.11.2014

Creativ Company udvider sit marked i Finland og England med henholdsvis aktiekøb og forretningsovertagelse.

Læs mere >>

 


Creativ Company blev Årets Læreplads

05.11.2012

Ni elever fra Creativ Company stod bag indstillingen, som første til, at deres arbejdsplads blev udnævnt som Årets Læreplads i Holstebro

Læs mere >>

 


Creativ Company får regionens første nøglehulscertificering

25.05.2012

Som den 8. virksomhed i Danmark har Creativ Company fået Fødevarestyrelsens officielle mærke – det grønne nøglehul – for at have gjort sin kantine sund og grøn.

Læs mere >>

 


Creativ Company er kåret som Europas 3. bedste arbejdsplads

27.05.2011

"Blandt ca. 1.380 virksomheder i 18 europæiske lande, blev Creativ Company i Holstebro kåret som Europas 3. bedste arbejdsplads ved en ceremoni i Paris torsdag aften"

Læs mere >>

 


Creativ Company kåret som Danmarks anden bedste arbejdsplads

19.11.2010

Siden 2006 har Creativ Company ligget i toppen blandt Danmarks bedste arbejdspladser, og er nu blevet kåret som anden bedste til arbejdsglæde

Læs mere >>

 


Creativ Company er europamester i stolthed

20.05.2010

Blandt 1.300 virksomheder i 17 europæiske lande, blev Creativ Company kåret som Europas 9. bedste arbejdsplads ved en ceremoni i Madrid 19. maj. Vi vandt samtidig konkurrencens specialpris for stolthed.

Læs mere >>

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.