FRI FRAGT: Brug koden 321854 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.
Gaveartikler og gaveidéer

Gaver til kreative børn

Her kan du finde inspiration til gaver, du kan give til kreative børn. Mange børn er glade for at være kreative, fordi de kan bruge deres hænder og fantasi til at skabe noget nyt. Du kan styrke barnets glæde ved kreativitet med udvalget, du finder på denne side.

Gaver til kreative børn
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

5 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Smykke Startsæt
  Lædersnøre, sort, forsølvet, 1 sæt
  137,00 DKK
  Indhold: 6 m lædersnøre (2 mm), karabinlås, fjederlås, o-ringe og enderør - i alt 82 stk. ass.

  Smykke startsæt med alt hvad du behøver af smykkebeslag til lukning og montering af kæder med smykkewire eller lædersnøre.

  Smykker er altid den sikre gaveidé, men det er også lækker selvforkælelse. Med vores startsæt bliver rollen som din egen smykkedesigner legende let. I sættet har du alt, hvad du skal bruge af beslag til lukning og montering. Så gå trygt i gang med at kreere med perler, sten eller fjer m.m..

  Men bliver du spurgt, hvor din nye halskæde er fra, kan du med stolthed i stemmen sige, at det er eget design. Måske skal du i gang med at kreere smykker til hele familien og venneflokken, der ivrigt har bedt til, at du kan lave flere. Men det er jo heldigvis intet problem, for når først du sidder i dit hobbyunivers, og kreativiteten rammer, kan du sidde og skabe unikke smykker i flere timer. Du glemmer alt om vasketøjet, regningerne og legeaftalerne, for du sidder lige dér i din skyhøje koncentrationsboble og nyder fordybelsen
  Udsolgt

5 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.