Kreakasser og kits til børn

Vil du gøre kreativitet mere lettilgængeligt for dine børn, så kan du vælge et af vores mange kreative sæt. Disse sæt er fyldt med børnevenlige materialer og inspirationsbilleder til udvalgte projekter. Du finder her et stort udvalg af kreative sæt for børn inden for en lang række kreative genrer, der er nemme at gå i gang med.

Kreakasser og kits til børn
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Varer 1-36 af 183

Side
pr. side
Stigende orden

Varer 1-36 af 183

Side
pr. side
Stigende orden

 

Leg og læring til børn

Børn er født nysgerrige og er ivrige efter at eksperimentere sig frem i verden. De elsker at mærke, føle og sanse alting omkring dem, for det er gennem sanserne, at de oplever deres omgivelser. Ønsker du at støtte den nysgerrighed, er kreative aktiviteter helt perfekte. De er nemlig supergode for børn - uanset alder. Her kan de både få ler, lim eller perler mellem hænderne, og den direkte kontakt med de forskellige materialer er med til at udvikle deres taktile sans og finmotorikken. Men derudover er kreative aktiviteter også fulde af læring. De hjælper børn med at fordybe sig og lære dem at være tålmodige. To evner, som er guld værd for alle forældre. Så lad dit barn udforske sine kreative evner gennem forskellige diy projekter. Måske skal I male, tegne, lege med ler, klippe og klistre, bygge fantasifigurer eller lave perlesmykker. Dette bare nogle af de sjove aktiviteter for børn, som vi tilbyder.

Vi har endda gjort det nemt for dig, der leder efter inspiration til små, børnevenlige projekter. Vi har samlet alle vores DIY-kits her på siden, så du har et overblik over alle de sjove aktiviteter, du og dit barn kan lave. Alle vores kits indeholder nemlig sjove aktiviteter for børn, så der skulle gerne være noget for enhver smag. Æskerne er super praktiske, og indeholder alle de hobbyartikler du skal bruge til den kreative aktivitet – så slipper du for at skal ud og investere i en masse materialer, som bare fylder uden at blive brugt igen. Aldrig har det været så nemt at fylde hverdage og weekender med leg og læring.  

 

Hjemmelavet legetøj fra børn

Tænk at være med i selve processen, hvor legetøjet bliver skabt – det kan heldigvis blive en realitet nu. Hjemmelavet legetøj er nemlig noget, du og dit barn sagtens kan lave sammen, takket være vores forskellige kits. I kan fx modellere figurer, lægge rørperler på perleplader eller lave rumraketter og aliens af brugte toiletruller. Mulighederne er mange - også bagefter hvor alt det færdige legetøj kan indgå i barnets lege. 

 

Hjemmelavede gaver fyldt med kreativitet

Er der nogen i verden, der bliver gladere for hjemmelavede gaver end bedsteforældre? Nej vel. Når børnebørnene kommer med pynt, figurer eller smykker, som de selv har lavet, bliver det altid stolt modtaget af bedsteforældrene - hvad end det er farmor og farfar eller mormor og morfar. At lave og give gaver bringer masser af læring med sig. Barnet lærer på den ene side at lave noget fra bunden af, men mærker også glæden ved at give.

Mangler du inspiration til børnenes hjemmelavede gaver, som skal overraske forældre, bedsteforældre eller søskende? Så tag et kig på vores færdigpakkede æsker, kreative sæt og kreative kits. De gør det nemt og overskueligt for dig at lave hjemmelavede gaver sammen med dit barn, for her er alt inkluderet i selve æsken - både materialer og vejledning. Måske vil barnet helst lave det hele selv, men afhængig af barnets alder kan der være brug for lidt assistance undervejs.

 

Sjove aktiviteter for børn

Nærmer ferien, weekenden eller højtiden sig, er det rart at have planlagt nogle sjove aktiviteter for børnene. Men sjove aktiviteter for børn er ikke kun for underholdningens skyld - det handler mindst lige så meget om læring. Børn synes fx at det er megasjovt at male, tegne, forme, klippe og lime, men mens de gør dette, lærer de også en masse. Børnene lærer om farver, former og udtryk. De lærer at fordybe sig og koncentrere sig, og måske lærer de endda en ny teknik. Dermed kan sjove aktiviteter for børn sætte gang i meget mere end leg – de kickstarter også læringen og kreativiteteten. 

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.