Halloween perleplader

Det er sjovt at lave halloween pynt, og der er mange muligheder for at være kreativ med rørperler til halloween. Rørperler er oplagte til at lave flotte og uhyggelige halloween perleplader, hvor du laver hjemmelavet halloweenpynt med perler. Her på siden kan du finde inspiration til dine halloween perleplader.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hjemmelavet pynt med halloween perleplader

At sidde og være kreativ med rørperler, er hyggeligt for både børn og voksne. Man kan fordybe sig arbejdet, og lade fantasien få frit løb med flotte perleplader med figurer eller mønstre. Perlerne kan bl.a. bruges til at lave perleplader til ophæng til højtider og halloween.

Til halloween kan man lave spændende perlefigurer som dracula, spøgelser, græskar, hekse og zombie perleplader.

De færdige halloween perlefigurer kan sættes på en snor og hænges op til pynt i vinduet eller rundt om på børneværelset. I kan også hænge dem op udenfor, og skabe en rigtig halloween stemning med de flotte perleplader. Mulighederne er mange. Og du finder netop idéer til flotte halloween perleplader her på siden.

Idéer til halloween perleplader med spøgelser

Halloween er en højtid der er fyldt med uhyggelige motiver og figurer, som zombier, edderkopper, flagermus, hekse, kranier, skeletter, vampyrer, trolde og meget mere. Dertil kommer den helt klassiske halloweenfigur - græskarret. Alle disse halloweenmotiver er oplagte at lave med rørperler.

Spøgelses perleplade med selvlysende perler
Spøgelser er uhygglige, og gode at bruge som pynt til halloween. Du kan lave både søde eller uhyggelige spøgelsesfigurer ved brug af perler. Og vil du give dine små halloweenspøgelser et lille twist, kan du lave halloween perlepladen med selvlysende perler. Så vil perlepladen lyse i mørket, og give en (u)hyggelig stemning. De færdige perleplader kan bruges både indendørs og udendørs.
Se idéen her.


Selvlysende spøgelse og kranie på halloween perleplade Frø af selvlysende Nabbi rørperler til halloween

Materialer til halloween perleplader

Perleplader er en nem og billig hobbyaktivitet for hele familien, og så kræver ikke ret mange materialer at komme i gang med. Du skal bruge en eller flere perleplader, rørperler i forskellige farver, og så ellers bare din fantasi. Når halloween perlepladerne er lagt færdig, skal de stryges, så rørperlerne smeltes sammen og ikke falder fra hinanden.

Hos Creativ Company har vi et stort udvalg af Nabbi rørperler. Her finder forskellige størrelser af rørperler, såsom Nabbi Medium rørperler og Nabbi Jumbo rørperler til mindre børn. Alle vores rørperler fås i et væld af farver, som passer perfekt til halloween.

Desuden har vi et stort udvalg af perleplader, hvoraf flere kommer med mønstre/figurer der passer perfekt til halloweenpynt og ophæng. Vær opmærksom på, om perlepladerne passer til medium rørperler eller jumbo rørperler.

Med både dine idéer, perler og plader på plads, er det bare om at gå i gang med at lave flotte halloween perleplader.

Inspiration til halloween pynt

Er du på udkig efter andre kreative idéer til halloween? Så tag et kig på vores idéer til halloween pynt, halloween kostumer og halloween ansigtsmaling.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.