Hjemmelavede halloween kostumer

Skal ungerne ud og lave slik eller ballade (trick or treat) til halloween? Eller skal du til halloweenfest? Så er udklædningen vigtig. Vi har samlet en række idéer, som du kan bruge som inspiration til nemme hjemmelavede halloween kostumer og udklædningstøj.

Hjemmelavede halloween kostumer
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Idéer til uhyggelig udklædning og kostume

Til halloween gælder det traditionelt om at være klædt lidt uhyggeligt ud. Specielt hvis der er halloweenfest, eller børnene skal ud og lave slik eller ballade (trick or treat).

Halloween er her, hvor man kan give den gas med den kunstige teaterblod og lave en drabelig makeup.

Hjemmelavet mumie kostume til Halloween

Jo mere, jo bedre. Og man kan klæde sig ud, næsten som man vil. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvor skræmmende man kan klæde sig ud til halloween.

Hvad skal halloweenkostumet så være i år? Måske skal udklædningen være en dracula, en zombie, en varmpyr, en trold, et spøgelse, en ond heks, en mumie eller noget helt andet. Du kan også tænke endnu mere ud af boksen, og klæde dig ud som et fantasimonster, en edderkop eller en superskurk.

I vores kreative udklædningsidéer herover, kan du få inspiration til hjemmelavede halloween kostumer og halloween ansigtsmaling.

Vil dit barn helst ikke klædes uhyggeligt ud, kan du slå et smut over i vores idékatalog med idéer til udklædning til fastelavn. Her finder du inspiration til fastelavnskostumer.

Lav selv udklædning halloween

Du kan købe færdiglavede halloween kostumer, eller lave dem selv. Det sjoveste er helt klar at lave sit eget kostume, eller lave børnenes halloweenudklædning sammen med dem. Så får I også mulighed for lidt kreativ kvalitetstid sammen, mens I laver det perfekte monsterkostume.

Hos Creativ Company kan du købe alt, du skal bruge til at lave DIY halloween kostumer og hjemmelavet udklædning. Vi har et stort sortiment af tekstiler, stof og metervarer, hvor du kan finde materialer til sy selv udklædning. Meget kan også nemt sættes sammen med snore eller en limpistol, hvis du helst ikke vil ud i et syprojekt.

Til hatte, tøj, kapper osv., kan filt og fleece være gode materialer, mens onde prinsesser, hekse osv. kan laves med tyl og organza.

Mosgummi kan også være godt til halloweenkostumet. Det er let at arbehde med. Skal der laves våben til halloweendragten, kan I bruge et liggeunderlag i EVA skum. Liggeunderlaget er perfekt til bl.a. rollespilsudstyr og halloweenudklædning, og er et meget fleksibelt materiale at arbejde med.

I vores udvalg af hel- og halvmasker, kan du finde et godt udgangspunkt til mal-selv-halloweenmasker.

I kan hurtigt få lavet nogle nemme hjemmelavede halloween kostumer med bug af hobbymaterialer.

Halloween ansigtsmaling og sminke til børn og voksne

Materialer og ansigtsmaling til hjemmelavede halloween kostumer

Til et godt halloween kostume, hører sig også ansigtsmaling. Med en god ansigtssminke kan du fuldende din udklædning. Du kan lave et drabeligt sår i panden, bloddråber der løber ned af hagen, male dig som en heks eller helt grøn i hovedet som Shrek.

Få inspiration til halloween ansigtsmaling her.

Vi har et stort udvalg af ansigtsmaling til halloween og fastelavn. Her finder du alle de farver du skal bruge til at male dig eller børnene til halloweenfesten.

Skal I have skrammer? Så overvej et komplet sårsæt, hvor du får alle materialer til at lave et uhyggligt sår. Eller måske et sejt ar, hvis du skal klædes ud som Frankenstein.

Vi fører ansigtsmaling fra nogle af de bedste udbydere. Farverne afvaskes nemt med vand og sæbe.

I vores sortiment finder ud bl.a. ansigtsmaling, makeup og ansigtssminke fra Eulenspiegel og Grimas.

Se vores udvalg af ansigtsmaling her.

Pynt til halloween

Vil du også gerne lave dit eget pynt til halloween? Så få inspiration til kreative idéer til halloween her. Du kan også se idéer til perleplader og perlemønstre til halloween.

Hyppige spørgsmål til halloween udklædning

Hvad kan man klæde sig ud som til halloween?
Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan klæde dig ud som. Overvej evt.: vampyr, dracula, spøgelse, trold, heks, zombie, mumie, klovn eller et skelet.

Hvornår er trick or treat?
Halloween falder på d. 31. oktober - hvert år. Børnene kan lave trick or treat (slik eller ballade) på selve dagen, eller i weekenden der er tættest på dagen, hvor d. 31. oktober falder.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.