Halloween ansigtsmaling

Skal ungerne til halloween fest eller ud og "trick or treat'e" (slik eller ballade)? Så skal de klædes ud. Og en vigtig del af en udklædningen er en god halloween ansigtsmaling. Herunder har vi en række idéer til ansigtsmaling, som du kan bruge som inspiration til børnenes halloweensminke.

 

>

{{ totalCount }} varer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Få idéer til uhyggelig ansigtssminke til halloween

Lav flot hjemmelavet udklædning med Eulenspiegel ansigtsmaling

Halloween er en tid, hvor der måske holdes halloweenfester i skole og børnehave, eller børnene skal ud og lave slik eller ballade (trick or treat). Til det kræver det en god og uhyggelig udklædning. Og for at gøre udklædningen komplet, skal man have en god og skræmmende halloween ansigtsmaling.

Og til halloween kan den få fuld gas med sminken. Du kan lægge en drabelig makeup, lave en uhyggelig dracula ansigtsmaling eller sminke børnene med falske sår.

Jo mere uhyggeligt, jo bedre. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvor skræmmende ansigtsmaling man kan lave til halloween.

Men hvad skal børnene klædes ud som? Måske skal det være en dracula, en heks, en zombie, en varmpyr, en trold, et rumvæsen eller en uhyggelig klovn?

I vores idékatalog herover kan du få inspiration til halloween ansigtsmaling.

Lav skræmmende sår med halloween ansigtsmaling

Skal børnene have åbne sår eller skrammer malet i ansigtet? Så overvej vores komplette sårsæt, hvor du får alle materialerne til at lave et flot og uhyggeligt sår. Vi har også teaterblod, hvis du vil lave bloddryppende sår. Kunstigt blod er også perfekt til vampyrer og zombier.

Stort udvalg af ansigtsmaling til halloween

Grimas Ansigtsmaling - Sminkepalette

Vi har et stort udvalg af vandbaseret ansigtsmaling til både halloween og fastelavn. Her finder du alle de farver, du skal bruge til at lægge en uhyggelig sminke.

Du kan købe ansigtsfarverne enkeltvis eller som palette med mange farver. Vi har også startsæt med halloween ansigtsmaling fra Eulenspiegel til uhyggelige ansigter.

Se vores udvalg af ansigtsmaling.

Vi fører ansigtsmaling fra nogle af de bedste producenter. I vores sortiment finder ud bl.a. ansigtsmaling, makeup og ansigtssminke fra Eulenspiegel og Grimas.

Lav selv udklædning halloween

Vil du have idéer til hvad dine børn kan klæde sig ud som? Vi har samlet en række idéer til hjemmelavede halloween kostumer, som du kan bruge som inspiration til dine børn

Se idéer til hjemmelavet halloween udklædning.

Halloweenpynt

Vil du også gerne lave dit eget pynt til halloween? Så få inspiration til kreative idéer til halloween pynt. Her har vi også samlet idéer til halloween perleplader og perlemønstre.

Hyppige spørgsmål til halloween ansigtsmaling

Hvordan får man ansigtsmalingen af?
Farverne i vores ansigtsmaling afvaskes nemt med vand og sæbe. Man kan også bruge en fugtgivende creme, der bruges under ansigtsmalingen, for at lette afsminkning.

Er ansigtsmaling giftigt?
Ansigtsmalingen er et kosmetisk produkt i henhold til EU Forordning nr. 1223/2009 og er dermatologisk testet. Se sikkerhedsblade på de enkelte produkter for yderligere oplysninger. Det anbefales at bruge fugtighedscreme under sminken, og at man undgår at sminke eksemhud, udslet eller tør og sprukken hud.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.