Kreativ halloween

Halloween ansigtsmaling

Skal ungerne til halloween fest eller ud og "trick or treat'e" (slik eller ballade)? Så skal de klædes ud. Og en vigtig del af en udklædningen er en god halloween ansigtsmaling. Herunder har vi en række idéer til ansigtsmaling, som du kan bruge som inspiration til børnenes halloweensminke.

4 varer

pr. side
Stigende orden

4 varer

pr. side
Stigende orden

Få idéer til uhyggelig ansigtssminke til halloween

Halloween er en tid, hvor der måske holdes halloweenfester i skole og børnehave, eller børnene skal ud og lave slik eller ballade (trick or treat). Til det kræver det en god og uhyggelig udklædning. Og for at gøre udklædningen komplet, skal man have en god og skræmmende halloween ansigtsmaling.

Og til halloween kan den få fuld gas med sminken. Du kan lægge en drabelig makeup, lave en uhyggelig dracula ansigtsmaling eller sminke børnene med falske sår.

Jo mere uhyggeligt, jo bedre. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvor skræmmende ansigtsmaling man kan lave til halloween.

Men hvad skal børnene klædes ud som? Måske skal det være en dracula, en heks, en zombie, en varmpyr, en trold, et rumvæsen eller en uhyggelig klovn?

I vores idékatalog herover kan du få inspiration til halloween ansigtsmaling.

Lav skræmmende sår

Skal børnene have åbne sår eller skrammer malet i ansigtet? Så overvej vores komplette sårsæt, hvor du får alle materialerne til at lave et flot og uhyggligt sår. Vi har også teaterblod, hvis du vil lave bloddryppende sår. Kunstigt blod er også perfekt til vampyrer og zombier.

Stort udvalg af ansigtsmaling til halloween

Vi har et stort udvalg af vandbaseret ansigtsmaling til både halloween og fastelavn. Her finder du alle de farver, du skal bruge til at lægge en uhyggelig sminke.

Du kan købe ansigtsfarverne enkeltvis eller som palette med mange farver. Vi har også startsæt med halloween ansigtsmaling fra Eulenspiegel til uhyggelige ansigter.

Se vores udvalg af ansigtsmaling her.

Vi fører ansigtsmaling fra nogle af de bedste producenter. I vores sortiment finder ud bl.a. ansigtsmaling, makeup og ansigtssminke fra Eulenspiegel og Grimas.

Lav selv udklædning halloween

Vil du have idéer til hvad dine børn kan klæde sig ud som? Vi har samlet en række idéer til hjemmelavede halloween kostumer, som du kan bruge som inspiration til dine børn

Se idéer til hjemmelavet halloween udklædning her.

Halloweenpynt

Vil du også gerne lave dit eget pynt til halloween? Så få inspiration til kreative idéer til halloween pynt her. Her har vi også samlet idéer til halloween perleplader og perlemønstre.

Hyppige spørgsmål til halloween ansigtsmaling

Hvordan får man ansigtsmalingen af?
Farverne i vores ansigtsmaling afvaskes nemt med vand og sæbe. Man kan også bruge en fugtgivende creme, der bruges under ansigtsmalingen, for at lette afsminkning.

Er ansigtsmaling giftigt?
Ansigtsmalingen er et kosmetisk produkt i henhold til EU Forordning nr. 1223/2009 og er dermatologisk testet. Se sikkerhedsblade på de enkelte produkter for yderligere oplysninger. Det anbefales at bruge fugtighedscreme under sminken, og at man undgår at sminke eksemhud, udslet eller tør og sprukken hud.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.