Nitte

Varenummer:
406150

Nitte

Varenummer:
406150
38,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Flade, to-delte nitter til pynt eller samling af diverse emner max 2 mm højde, fx læderpapir, tyndt læder og tekstil. Monteres med stempelværktøj - vare nr. 406170.

Afhængig af materialet som skal pyntes med eller samles med nitterne, skal der først stanses 1,5-2 mm hul med en hultang, hvor nitterne skal placeres ( undtaget strikket tekstil ).Hvis der er flere lag der skal samles, er det vigtigt, at lagene tilsammen max bliver 2 mm i højden. ( Det svarer fx til 4 lag læderpapir ). Stempelværktøjet, der skal slå de to nittedele sammen, består af en skål og en stang af metal. Stempelskålen placeres ( med den buede side opad ) på et helt stabilt underlag. Læg den nittedel, som er glat, med den glatte side vendt mod den buede skål. Prik den nittedel, der har en studs, igennem de udstansede huller/lag og placer til sidst nittestudsen i den flade nittes hul. Med en hammer og stempelstangen slås nitten fast. Vær obs på at stempelstangens buede side vender ned mod nitten, hvilket giver det pæneste resultat. Det er også muligt at samle nitterne modsat, d.v.s. at nittedelen med studs placeres i stempelskålens bue og den flade nitte placers øverst. NB, hvis nitterne ikke vil samles, er det tit underlaget der stemples på, der ikke er helt stabilt. Prøv evt. at placere stempelskålen på bordplade lige over bordbenet..

Nitterne kan både bruges som effekt og praktisk samling af flere lag. Fx læderpapir, kraftigt akvarelpapir, skind, tekstil m.m.

Specifikationer
Varenummer406150
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854318594
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 50 stk.
diam. 7 mm
Farve messing

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.