FRI FRAGT: Brug koden 321854 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Maskinpap

Varenummer:
21988

Maskinpap

Varenummer:
21988
70,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Kraftig maskinpap er en vigtig ingrediens i mange kreative opskrifter. Brug det til collager, tavle- og magnetmaling, malerplade, modelbyggeri m.m. Lavet af 100% genbrugspap..

Har du en forkærlighed for alt med et råt og naturligt look? Vores genbrugspap har lige præcis det, du søger. Perfekt til de større kreative projekter, hvor stabilitet og tyngde kræves. Kribler det helt i fingrene efter at skabe din næste collageidé, er maskinpap ideelt, idet dens sugende overflade nærmest tigger efter maling og pynt i alle afskygninger. Bare rolig! Din dekorationsevner vil ikke gå til spilde. Med genbrugspap i denne kvalitet skal dine dekorationsevner nok komme på overarbejde. Det er supernemt at bruge. Hvis du skal skære i maskinpappet, bruger du en hobbykniv ovenpå et skæreunderlag. Men dens fleksibilitet stopper ikke der. Afhængig af formålet kan der både bruges limpistol, malertape, flydende lim til pap og papir m.m. på pappet..

Hvis det hed sten, saks, maskinpap, så vil maskinpap altid vinde. Det faste materiale går du aldrig fejl af. Faktisk kan du bygge dit helt eget hus, uden at være den store håndværker. Ganske vist bygges det af genbrugspap, men et sødt lille modelhus kan sagtens laves med de rigtige kreative hænder. Måske skal det være et smart parcelhus, der hører til på ligustervænget, men det kan også blive til en farverig Villa Villekulla, der udstråler sjov og ballade. Heldigvis er der mange veje at gå med genbrugspap. Du kan lave 3D kunst til den tomme væg i stuen, der længe har manglet et originalt værk skabt af den lille kunstner, der er indeni os alle. Du har måske aldrig været en sand fan af genbrugspap før nu, hvor alle dens fordele skinner klart igennem. Begynd straks med dit hobbyprojekt, der involverer maskinpap - det bliver PAPtastisk!

Specifikationer
Varenummer21988
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167920336
Gramvægt 1500 g
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 10 ark
tykkelse 2 mm
ark 25x35 cm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.