Manilamærker

Varenummer:
234016

Manilamærker

Varenummer:
234016
20,95 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-11-09)

Manilamærker til alle de håndskrevne gavehilsner.

Manilamærker er små organiseringsvidundere. Hæft dem på samtlige krukker med hjemmelavede syltegodter, men husk også dåsen med de hjemmebagte småkager. Skriv en sød, lille hilsen med den mest fine skråskrift, du kan få frem. Fuldend det bonderomantiske udtryk og sæt mærket på ved hjælp af en snor eller et bånd. Inden længe har du et spisekammer med håndskrevne herligheder, der indbyder til madhygge. Glem ikke, at et manilamærke kan sprede glæde andre steder end som dekorative sorteringsmærkater i køkkenet. Om julen kan de fx slå lejr under juletræet som pakkernes til og fra kort, og til festen kan de pryde bordene som bordkort. Så lad endelig ikke dine dekorationsevner gå til spilde, for det hvide karton kan sagtens tåle et strejf af din kreativitet. Mal, tegn eller pynt det med perler. Mulighederne er mange.

Forestil dig, at turen i skoven bød på en fornem bærfangst. Det viser din medbragte fletkurv i hvert fald. Din lille høst står som den rene farvesymfoni, og nu skal den håndplukkede blanding af brombær, hindbær og blåbær laves til en velsmagende portion marmelade. Du hælder de gyldne dråber på glas og lægger sidste hånd på værket med et manilamærke. På mærket skriver du med små sirlige bogstaver "hjemmebragt og hjemmesmagt marmelade". Ved hjælp af et bånd, bundet som sløjfe, binder du manilamærket fast. Den hjemmelavede marmelade er den perfekte tilføjelse til dit forrådskammer af søde sager. Du bliver mødt af en forunderlig tilfredshed, når du ser, hvilken dekorativ orden et så lille mærkat kan skabe.

Specifikationer
Varenummer234016
FarveBrun
BrandHappyMoments
Enhedpk.
Ean nummer5712854311564
Gramvægt 220 g
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 20 stk.
str. 3x8 cm
Farvenatur

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.