Mal og tegn

Kreative idéer til at male og tegne

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

34 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16192 Personlige termokrus med farverig dekoration
  Med akvarelmaling og effektsalt kan børnene lave de flotteste farvespil og lave håndaftryk eller tegne fine tegninger ovenpå. Det flotte billede sættes i som dekoration i termokruset. Superfin, personlig og praktisk gaveidé!
 2. Inspiration: v14094 Politiskilt for sjov

  Det viste politiskilt/ID-kort til brug i leg er lavet af karton. Herpå er tegning/tekst lavet på begge sider, mens et printet portræt kun er fastgjort på den ene side . Til slut er politiskiltet lamineret i lamineringsmaskine.

 3. Inspiration: v12963 Træophæng malet i pastelfarver og dekoreret med stempeltryk

  Træmotiver, malet med fortyndet Plus Color Hobbymaling i pastelfarver. Herpå dekoreret med sort/hvide stempeltryk fra et Silicone-stempel. På træmotiver uden ophængssnor er bomuldssnor isat. Alle ophæng er pyntet med malet træperle.

 4. Inspiration: v12017 Naturlige julehjerter
 5. Inspiration: v11951 Paphjerter med tegninger
 6. Inspiration: v11869 Skæve paphjerter
 7. Inspiration: v11812 Nostalgisk jul
 8. Inspiration: v11798 Julen har englelyd

  Gipsgazestykker (dyppet i vand) formes omkring keglen til hoved og vinger. Malet med Plus Color og drysset med sølvglitter.

 9. Inspiration: v11612 Interiør
 10. Inspiration: v11324 Hjerte knage
 11. Inspiration: v1166 Lær klokken

34 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.