Mal og tegn

Mal et billede eller tegn et motiv. Se vores mange ideer til kreative aktiviteter med maleri og tegning. Få også inspiration til faget, billedkunst og indblik i flere teknikker – fx hvis du vil male akvarel, på tekstiler, glas eller porcelæn.

Herunder finder du hundredevis af idéer, som du kan lade dig inspirere af, og skabe dine egne flotte malerier og kunst. Alle idéer indeholder vejledninger, så du nemt kan lære male- og tegnekunsten.

Varer 37-72 af 206

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Sådan decouperer du på pap
  Udsolgt
  Inspiration: v15059
  Sådan decouperer du på pap
  Papartikler er ideelle at dekorere med papir. Vælg mellem transparent papir (servietter, silkepapir og decoupagepapir) eller dækkende papir (glanspapir, gavepapir m.m.) Til pålimning anbefaler vi decoupagelak.
 2. Dekorationsord pyntet med glimmer og andet bryllupspynt
  Udsolgt
  Inspiration: v14878
  Dekorationsord pyntet med glimmer og andet bryllupspynt
  Med dekorationsord kan der sendes et budskab og skabes stemning. De hvide papbogstaver er penslet med VTR klæber og drysset med guld.
 3. Ko af papmaché med Foam Clay og Silk Clay
  Udsolgt
  Inspiration: v14611
  Ko af papmaché med Foam Clay og Silk Clay
  Den lille ko er beklædt med Foam Clay, der er fordelt jævnt og trykket fast i små kugler. Som aftegninger i pelsen er Silk Clay brugt og fastgjort efter samme fremgangsmåde.
 4. Kat af styropor beklædt med pulp
  Udsolgt
  Inspiration: v14569
  Kat af styropor beklædt med pulp
  Den viste kat er lavet af en styroporkegle beklædt med pulp, der er sammensat med et hoved formet af pulp. Kattens kurv er også formet af pulp, og alt er efter tørring malet med A-Color akrylmaling.
 5. Aftryk i hvid gips
  Udsolgt
  Inspiration: v14497
  Aftryk i hvid gips

Varer 37-72 af 206

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.