MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.
Kreative teknikker - hvordan gør man?

Teknikker med crepepapir

Lad din kreativitet stå i fuldt flor med crepepapir i smukke farver. Du kan fx forvandle papiret til skønne evighedsblomster med teknikkerne, du kan lære her. Vi har alle materialer, du får brug for, fx farvestrålende crepepapir i høj kvalitet, blomsterstængler og støvdragere. Du finder også nyttige værktøjer, som gør dit kreative arbejde med crepepapir til en leg.

Teknikker med crepepapir
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

2 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v16121 Sådan laver du Crepeblomster med perle støvdrager i midten
    Uanset om du er helt nybegynder eller du har prøvet kræfter med crepepapirs blomster før, om du er barn eller voksen, kan du her lære lave Crepepapir med perler som støvdrager. Det er en enkel teknik du kan arbejde videre med. Til Crepeblomster bruges der kraftigt crepepapir med en høj stræk/crepeprocent. Der kan formes uden at brist og holde faconen, hvis de behandles ordentlig. Crepepapiret kan kun strække sig i en retning, derfor er det vigtig at vende papiret rigtigt.

2 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til teknikker med crepepapir

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til kreative projekter med crepepapir. Du finder bl.a. crepepapir, silkepapir, støvdragere, trådstænger til stængler, sakse, limpistoler og meget mere.

Få også inspiration til flere typer papirblomster og evighedsbuketter her.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.