MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 73-108 af 159

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13439 Påskehare i nålefilt med detaljer af filt, Silk Clay og bånd

  Hver hare er lavet af kartet uld, nålefiltet på styroporkugle og -æg. Ører er klippet i filt og filtet på, mens øjnene er formet i Foam Clay, der er trykket fast.

 2. Inspiration: v13343 Krans af påskeæg klippet i karton

  Æggene er klippet efter skabelon i Forårskarton. Herefter er de monteret størrelses- og lagvis med lim og samlet i en krans. Slutteligt er snor, pyntet med træperler, isat til ophæng.

 3. Inspiration: v13224 Japansk lygte af ispinde og med silhoueteffekt

  Den kvadratiske lygte til fyrfadslys er lavet af sammenlimede ispinde. På de 4 indvendige sider er papir limet fast, mens kronhjorte, fastgjort i halverede træperler, er monteret i lygtens bund. - Det giver dansende silhouetter i lysets skær.

 4. Inspiration: v11674 Glastryk
 5. Inspiration: v12881 Billede i karton med dinosaurus i passepartout

  Dinosaurus tegnet op efter skabelon og malet med A-color glittermaling. Herefter klippet ud og limet på mønstret karton fra Color Bar og monteret i passepartout.

 6. Inspiration: v12755 Stråsilkepapir på glas

Varer 73-108 af 159

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.