MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Kreative idéer til børn

Inspiration og kreative aktiviteter til børn

Lad børnene udfolde deres kreative evner med spændende idéer til indendørs og udendørs aktiviteter. Her på siden finder du masser af børnevenlig inspiration med vejledninger. Vi har samlet en række idéer og kreative aktiviteter til børn i alle aldre.

24 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15842 Ophæng af selvhærdende ler med tørrede blomster
  Lav hjemmelavede ophæng som pynt til fx forår. Lav ophængene af selvhærdende ler i forskellige farver med detaljer af tørrede blomster. Brug også udstiksforme med præg i forskellige motiver, fx æg og kylling.
 2. Inspiration: v14349 Rystekugle af glas med figur af Fimo-ler og vand med glimmer
  Hver af de viste rystekugler er sylteglas på hovedet. Hver lerfigur indeni er modelleret med Fimo Kids og efter hærdning i ovn limet fast i låget. Herefter er hvert glas fyldt med demineraliseret vand tilsat løst glimmer, og låget er limet og skruet på.
 3. Inspiration: v12439 Foam Clay på pap
 4. Inspiration: v11874 Urtepottenisser

  Festlige nisser i urtepotter malet med A-color mat. Spiralhuerne er lavet af chenille piberensere og sjove øjne fuldender de små spiralnisser. Snuder er formet af Silk Clay.

 5. Inspiration: v10590 Dukker til dukketeater
 6. Inspiration: v10524 Cernit

24 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.