Klippe klistre skabeloner

Klippe klistre skabeloner

Udforsk en verden af papirklip med skabeloner. Alle idéer her på siden er oplagt til klippe klistre for børn og begyndere.

1 ) Find materialer
2) Alle idéer


1. 

Find materialer


2. 

Alle idéer

/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2
  3. 3
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Papirklip for børn med klippe klistre skabeloner

Rigtig mange børn elsker at være kreative med alverdens papirklip – nogle er meget kreative og kaster sig ud i at lave deres helt egne motiver, mens andre har brug for en skabelon at klippe og klistre efter. Det kan dog tage ret lang tid at tegne sine egne skabeloner i rigtig form og størrelse, så derfor har vi gjort det nemt for dig og børnene ved at lave masser af skabeloner, I kan bruge i forbindelse papirklip.

Gratis papirklip skabeloner

Hos CChobby har vi samlet en lang række forskellige klip og klister skabeloner til børn og nybegyndere. Her finder du bl.a. skabeloner med dyr og natur, skabelonidéer med mennesker og skabelonidéer med leg og bogstaver. Mulighederne og motiverne inden for papirklip er altså mange, og alle skabelonerne er helt og aldeles gratis og kan let printes ud på almindeligt papir eller karton, hvis de skal være mere robuste.

Klippe klistre skabeloner til årets højtider

At klippe klistre er oplagt hele året, men især omkring højtider er det en populær aktivitet blandt børn. Derfor har vi selvfølgelig også lavet masser af papirklip skabeloner til de forskellige højtider i løbet af året.

Find fx skabeloner til fastelavn, hvor du bl.a. finder skabeloner til pynt på fastelavnsris eller skabeloner til katte af karton med farvestrålende maver og chenille haler, som er oplagte at bruge til pynt, når børnene skal slå katten af tønden.

Derudover har vi også masser af skabeloner til påske, hvor du bl.a. finder skabeloner til påskeklip i karton, påskekylling og påskehare klippet i karton og harmonikapapir, skabeloner til gækkebreve og meget, meget mere papirklip.

Til halloween skal der pyntes op med masser af uhyggeligt papirklip – derfor har vi naturligvis også flere halloween skabelonidéer, du frit kan bruge. Ved hjælp af disse papirklip skabeloner kan du fx let lave flagermus, edderkop og spøgelse klippet af karton – alle tre oplagte at pynte op med i forbindelse med halloween. Eller hvad med at klippe et edderkoppespind af sort karduspapir?

Sidst, men ikke mindst har vi selvfølgelig også et væld af skabeloner til jul, som nok er den højtid på året, hvor børnene klipper og klistrer allermest. Med juleklipskabelonerne kan børnene fx lave søde rensdyr klippet i karton efter skabelon, flettede julehjerter med rensdyr, pingvin og isbjørn, juletræ og snebolde i harmonikapapir og meget, meget andet julepapirklip.

Hos CChobby finder du altså altid masser af skabeloner til højtidernes papirklip.

Materialer til papirklip

Hos CChobby har vi dog ikke kun skabelonerne til papirklip, men selvfølgelig også de materialer du skal bruge. Du behøver dog ikke særlig mange materialer for at komme i gang – herunder finder du bare nogle af de væsentligste ting, når du og børnene skal klippe klistre:

 

Så kribler det i fingrene og saksen for at lave papirklip, er det altså bare om at gå på opdagelse i vores mange klippe klistre skabeloner og materialer - rigtig god fornøjelse!