Klippe klistre skabeloner

Dyr og natur skabelonideer

Vi har samlet en række skabeloner og kreative idéer til dig, der gerne vil lave dyr og sjove figurer med bl.a. papir og karton. Herunder finder du skabeloner til mange slags forskellige dyr.

36 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Forårsrosetter til ophæng
  Udsolgt
  Inspiration: v16169
  Forårsrosetter til ophæng
  Lav forårsrosetter til ophæng foldet i karton og papir. Bind rosetterne med snor, og sæt dem sammen med dobbeltklæbende tape. Print skabelonen, og klip de søde motiver ud i karton. Lim motivernes dele sammen med multi glue, og lim dem derefter på rosetterne.
 2. Flettet julehjerte med rensdyr, pingvin og isbjørn
  Udsolgt
  Inspiration: v14998
  Flettet julehjerte med rensdyr, pingvin og isbjørn
  Print skabelonen, og tegn delene over på glans- og glitterpapir. Klistermærker med øjne, snuder og kinder klistres på for at give dyrene et sødt udtryk. Til sidst flettes dyrene sammen som et almindeligt julehjerte. Flet gerne isbjørn, pingvin og rensdyr sammen på kryds og tværs.
 3. Ranke med påskeharer af karton
  Udsolgt
  Inspiration: v14279
  Ranke med påskeharer af karton

  De viste ranker er lavet med nogle af materialerne fra vores store klippepakke til påske. Her påskeharer af mønstret karton, der er klippet efter pakkens inkluderede mønsterark og trukket på snore - også fra pakken.

 4. Blomster af karton efter fleksibel skabelon
  Udsolgt
  Inspiration: v13420
  Blomster af karton efter fleksibel skabelon

  Hver blomst er udskåret i kulørt karton efter fleksibel skabelon, der kan anvendes til 5 forskelllige typer. En limstift er brugt til at samle stængler med blomsterhoveder osv.

 5. 60'er fugleophæng
  Udsolgt
  Inspiration: v11839
  60'er fugleophæng

36 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til klippe klistre natur- og dyre-skabeloner for børn

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave flotte og kreative dyrefigurer og naturpynt. Du finder bl.a. papir og karton, metal- og glitterpapir, silkepapir, glanspapir, papir med mønster, mosgummi, sakse, limstifter og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.