Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Brug rabatkoden: CYBER30 ved checkout. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.
Kreativ jul

Julekort

Er du typen der skriver julekort til familie og venner? Så tag et kig her. Vi har samlet et stort udvalg af idéer til flotte hjemmelavede julekort. Her kan du finde inspiration til både udseende, farver og materialer, som du kan bruge til DIY julekort. Klik ind på det enkelte julekort, for at få en trin-for-trin vejledning til at lave kortet selv.

Varer 37-59 af 59

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13143 Julekort med grantræ i harmonikapapir

  Det dobbelte julekort er dekoreret i den indvendige fals med et grantræ i harmonikapapir. Derudover er kortet pyntet med funklende sne, lavet med en Paper Pen og Glitter Paste.

 2. Inspiration: v12528 Sommerfugl i quilling monteret på kort
  Sommerfuglen, der er limet fast på det viste kort sammen med designpapir, er lavet af stjernestrimler i små ruller. - Hver rullet sammen med en Quilling Pen og sat i spænd med en klat lim i et Quilling Board.
 3. Inspiration: v12079 Julekort med træknapper
 4. Inspiration: v11822 Lak og segl
 5. Inspiration: v11280 Vivi Gade gavemærkater med stempeltryk

  Gavemærkaternes dekoration er lavet med Flex skabelon, der duppes med Paper Soft Color og spartles med Paper Pen farve gennem skabelonen.

Varer 37-59 af 59

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.