Hjemmelavet julepynt

Juledekorationer, julelys og kalenderlys

Har du tænkt på hvilke juledekorationer, julelys og kalenderlys, du skal lave i år? For at gøre det nemt har vi samlet det mest nødvendige , du skal bruge til at lave kreative hjemmelavede juledekorationer, julelys og kalenderlys. Og en masse inspiration til hvordan du kan gøre.
Juledekorationer, julelys og kalenderlys
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
2-4 hverdages levering
2-4 hverdages levering

Varer 1-36 af 55

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16077 Julekalender i træ
  Julekalender i træ med nedtælling. Mal træer, fugle m.m. med hobbymaling, lim dem på kalenderpinden og dæk bunden delvist med Sticky Base, hvori der er æltet kunstigt sne.
 2. Inspiration: v15444 Adventsdekoration med metalstjerne, paddehatte, gran, grankogler og træmix
  Lav din egen adventsdekoration med oasis som bund. Adventsdekorationen er pyntet med en metalstjerne, gran, grankogler, træmix og træ paddehatte dekoreret med mini glasperler.
 3. Inspiration: v15025 Klokker med hus, grantræer, rensdyr og lyskæde indeni
  Lille juleudstilling i klokke med udskårne figurer af træ og små juletræer. Start med at påføre glitterlim på træfoden samt på juletræet, der herefter drysses med kunstig sne. Træfigurer trykkes ud, samles og males også med glitterlim. Til sidst monteres lyskæden i bunden af klokken, og sne lægges på bunden af klokken. Figurerne sættes på plads, og klokken lukkes.
 4. Inspiration: v14748 Stjerne af glitrende papirsposer med skjult LED lyskæde
  Den viste stjerne i grosgrain bånd er med Clear Multi Glue Gel samlet af 7 papirsposer i kraftig kvalitet med glitter. Herefter er en LED lyskæde med små dioder skjult i de hule stjernetakker.

Varer 1-36 af 55

Side
pr. side
Stigende orden

Derfor skal du lave hjemmelavede juledekorationer i 2021

Juledekorationer er et slaraffenland for kreative. Enig, ikke?

Vi er rigtig glade for at lave juledekorationer, fordi det er hyggeligt og sjovt at lave dem - men også fordi de skaber en fin stemning i løbet af julen.

Når du laver dine egne juledekorationer, kan du prøve mange forskellige materialer og udtryk.

Juledekorationer spænder nemlig over et bredt felt af kreative projekter. Det kan være lige fra traditionelle halmkranse, der er udsmykket med gran, kogler og bånd til juledekorationer, der bruger beton og andre moderne elementer i juledekorationen.

Du kan bruge dine hjemmelavede juledekorationer både inde og ude. Med alle disse muligheder og variationer indenfor juledekorationer er det ikke overraskende, at det er så populært at lave juledekorationer.

Find inspiration i alle vores idéer til lav selv juledekorationer, så er du klar til at gå i gang, både med vejledninger i hvordan du skal gøre og en oversigt over, hvad du skal bruge for at lave dine egne juledekorationer.

Køb hobbyartikler til at lave julepynt med. Her finder du mange slags binderiartikler som kranse, naturpynt og kogler, ståltråd og meget mere. Vi har også et stort udvalg af stearinlys, kalenderlys og led-lys, som du kan bruge til dine juledekorationer.

Idéer til juledekoration, julelys og kalenderlys

Gå på opdagelse i de mange forslag til juledekorationer, julelys og kalenderlys som du selv kan lave. Ideerne spænder bredt. Fra klassiske kranse, materialer og udtryk til mere moderne udtryk og materialer, som du måske ikke havde tænkt på som en del af det oplagte til juledekorationen.

Med de mange forskellige muligheder finder du sikkert noget der passer til lige din smag og det du har lyst til at lave.

Du kan også finde inspiration til hjemmelavede adventskranse og adventsdekorationer.

Lav selv juledekoration med kalenderlys

En af de klassiske juledekorationer er med brug af et kalenderlys med tal på. Her kan både du eller dine børn, lave flotte kalenderdekorationer, som I kan have tændt hver aften. Du kan nemt lave sådan en dekoration, med brug af selvhærdende ler, binderimaterialer og naturpynt.

Vi har også miniature julepynt, som kan bruge på juledekorationen. Her finder du bl.a. små grantræer/juletræer, nisser og nissetilbehør og redskaber. Brug dem som de er, eller mal og dekorér dem med hobbymaling og kunstig sne.

Hjemmelavede kalenderlys

Vil du gerne have et ekstra flot og personligt kalenderlys, som du kan bruge i din juledekoration, kan du prøve at lave dit lys selv.

Ved at støbe dit eget kalenderlys, kan du forme og farve det, lige som du drømmer om. Og størrelsen styrer du også selv, så du får et kalenderlys, som du når at kunne brænde ned til jul.

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave dine egne kalenderlys og adventslys. Vi har alt du skal bruge til lysstøbning, lige fra væger, lysmasse og stearin, forme, farver og dufte til støbeforme og værktøj. Så kan du nemt komme i gang med DIY kalenderlys.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at lave juledekorationer, julelys og kalenderlys.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.