DIY home decor

Kreative idéer til lav selv boligindretning

Vil du lave DIY home decor?

Her finder du oplagte varer til dekorationer til hjemmet og masser af spændende home decor idéer, som du selv kan lave. Uanset om du kan lide at hækle, arbejde med læderpapir, dekorere på ting eller noget helt fjerde, så kan du finde inspiration til dekoration og boligindretning her.


Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 181-216 af 528

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14590 Malede træknager med grafik lavet efter skabeloner
  De viste træknager i forskellige størrelser er dels malet med Plus Color hobbymaling, dels med tavlemaling. Bortset fra knagen med tavlemaling til at tegne med kridt på, er de øvrige dekoreret med tekst og grafik. Dette er lavet efter skabeloner - også med hobbymaling, der er påført forsigtigt med en skumstencil-pensel.
 2. Inspiration: v14516 Geometrisk fyrfadsstage af beton
  De to stager til hhv, lange lys og fyrfadslys er hver støbt med hobbybeton i en saml-selv-støbeform af klar plast med falsestreger til at folde efter.
 3. Inspiration: v14497 Aftryk i hvid gips
 4. Inspiration: v14495 Stjerne støbt af gips
 5. Inspiration: v10587 Flotte firkantede vinduescollager
  Dette kreative projekt styrker børns fornemme- og billedklogskab idet, de arbejder kreativt med farveblanding ved at lægge transparente farvelagte emner oven på hinanden, hvorved farverne blandes yderligere. Desuden vil det at arbejde eksperimenterende med teknikker, redskaber og materialer, der er ukendte for dem, styrke deres intuition (fornemmeklogskab).
 6. Inspiration: v14241 Reol og æskesæt dekoreret i vintage look med stencils og maling

  Reolen og æskerne er malet i 2 farver og dekoreret med mønster i en tredje farve, lavet efter skabelon. Til begge dele er Chalky Vintage Look maling brugt. Efter tørring er emnerne slebet med sandpapir, hvorved det lidt slidte udtryk er opnået.

Varer 181-216 af 528

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.