Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 1-36 af 42

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16195 Søde salt- og pebersæt med ugler
  Er disse små ugler til salt og peber ikke bare fine? Find fantasi og glas-og porcelænstuscher frem og tegn jeres helt egne sjove ugler. En supersød og brugbar gaveidé, der helt sikkert vil gøre lykke! Uhuuuu...
  Udsolgt
 2. Inspiration: v10219 Krus dekoreret med tusch
 3. Inspiration: v14344 Sparebøsse af terrakotta malet med A-Color Glas maling
  Den viste sparebøsse af terrakotta er malet med A-Color Glass maling og efter tørring dekoreret med dækkende glas- og porcelænstusch.
 4. Inspiration: v13584 Traktor i landskab på 3D plade med glas

  På bagstykket er et landskab malet med Plus Color hobbymaling. Glasset er dekoreret med en traktor, lavet med tusch og maling til glas og porcelæn. Herefter er for- og bagstykke monteret i den tilhørende træfod, og halm er lagt ved som 4D-effekt.

 5. Inspiration: v12891 Mosaik i collageramme
 6. Inspiration: v12179 Bakke af trælister anrettet med små skåle
  De aflange bakker med små skåle, der er dekoreret med glas og porcelænstusch og fikseret i ovn, er lavet af trælister, der er savet til og limet sammen.
 7. Inspiration: v12127 Kunstkakkel med aftryk
 8. Inspiration: v11531 Prikket porcelæn

Varer 1-36 af 42

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.