Bryllupspynt

Bryllupspynt

Ønsker du, at den store dag bliver holdt i en særlig – og smuk ramme?
Så er det en god idé selv at lave bryllupspynten. Her finder du et stort udvalg af varer i mange farver og idéer med vejledninger til fint bryllupspynt, så brylluppet får personlige detaljer, der lige præcis passer til jer.


4. 

Alle idéer

 
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2

Lav selv bryllupspynt

Vil I være sikre på at jeres bryllupspynt passer til lige præcis jer og jeres bryllupsfest?

Så lav jeres egen pynt til brylluppet. På den måde er I sikre på, at I får det pynt til jeres bryllup, som I drømmer om. I kan også skabe en skøn sammenhæng mellem bryllupspynt og borddækning til jeres bryllup. Laver I jeres egen bryllupspynt, kan I også få en hyggelig stund sammen, hvor I kan udtrykke jer kreativt og komme i stemning til den store dag.

Her på siden finder I masser af inspiration til bryllupspynt og bordpynt til jeres bryllup. Idéerne har vejledninger, så I nemt kan komme i gang med at kreere jeres personlige bryllups dekorationer. Husk I kan tilpasse farver og motiver, så alt bryllupspynten passer til jer og jeres bryllupsfest.

I kan også gå på opdagelse i de udvalgte varekategorier, som indeholder de mest oplagte varer til hjemmelavet bryllupspynt. Vores Happy Moments serie med servietter, duge, lys, bordløbere og meget mere findes i mange forskellige farver, så kan I lave bryllups dekorationer, der passer til borddækningen til jeres bryllup.

Fordele ved hjemmelavet bryllupspynt

Der er masser af fordele ved at lave jeres egne bryllups dekorationer:

  • Alt bryllupspynten kan tilpasses jer og jeres bryllupsfest
  • Sammenhæng mellem festpynt og bordpynt til bryllup
  • Udtryk jeres kreativitet sammen
  • Skab unikt pynt til bryllup

Hjemmelavet bryllupspynt er en fantastisk mulighed for at skabe en unik bryllupsfest med masser af personlighed. I kan selv vælge, hvordan jeres pynt til brylluppet skal se ud – helt ned til mindste detalje.

Inspiration til bordpynt til bryllup og bryllups dekoration

I kan finde masser af inspiration til bryllupspynt her på siden.

Skal I bruge bordnumre, kan I se eksempler på, hvordan de kan laves med træ-bogstaver, hvis I ser på bordnummer malet og pyntet med glitter.

Har I planer om at have en Photo Booth, kan I lave jeres egen fortryllende baggrund med inspiration fra blomster til dekoration og fotobaggrund til festen.

Vil I guide jeres gæster til drinksbordet eller gavebordet, kan I nemt kreere jeres egne skilte. I kan finde inspiration i velkomstskilt af træ til bryllupsfest pyntet med tavlemaling og Chalk Marker.

Vil I inspireres til, hvordan borddækning til bryllup kan se ud i helhed, er råhvid invitation og bordpynt med hjerter et eksempel på en elegant borddækning til bryllup med bl.a. filigranhjerter og bryllupspynt med hjerte udskæringer.