Knyttet bogmærke af bambussnor

#v15799

Knyt et fint macramé bogmærke i 1 mm bambussnor. Brug 2 forskellige knuder, som gentages på forskellig vis. Det færdigt knyttede bogmærke måler ca. 2,5 x 14 cm uden de løse tråde i enderne. I alt bruges ca. 7,5 m bambus snor.

#v15799
Køb nemt ind til idéen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Total pris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Klip 12 x 60 cm snor og bind dem sammen med en knude i den ene ende. Fastgør knuden i et clipboard med en klemme, så alle tråde ligger fladt ned. Sæt evt. en stribe tape på for at holde dem på plads. Snorene får i vejledningen fremadrettet nummer fra 1 til 12 fra venstre mod højre.
Guide step %d
2   Knyt ribbeknuder ved at starte midt for. Hold grundsnor 6 stramt skråt til venstre. Bind knuder med snor 5 over den stramme snor 6, under og op i trekanten ad to omgange som vist på billedet. Stram til mens snor 6 holdes stramt. Se evt. diagram trin 15.
Guide step %d
3   Fortsæt på samme måde med snor 4, 3, 2 og 1 omkring snor 6. Gør det samme i den modsatte side, hvor grundsnor 8 holdes stram til højre, og der knyttes med snor 7, herefter snor 9, 10, 11 og 12.
Guide step %d
4   Saml snor 5 og 7 og knyt en almindelig macramé dobbeltknude heromkring med snor 4 og 9. Hver dobbeltknude består af 2 knuder som vist på billedet. Se også diagram trin 16.
Guide step %d
5   Fortsæt med at lave dobbeltknuder med de efterfølgende snore undtagen snor 6 og 8. Der bliver i alt 4 dobbeltknuder.
Guide step %d
6   Hold grundsnor 6 stramt til højre og knyt igen ribbeknuder omkring denne med snor 5, 4, 3, 2 og 1.
Guide step %d
7   Hold grundsnor 8 stramt til venstre og knyt med snor 7, 9, 10, 11 og 12. Der dannes nu en rudeform omkring de 4 macramé dobbeltknuder.
Guide step %d
8   Saml rudeformen ved at holde grundsnor 8 stram og knyt ribbeknuder med snor 6 som vist på billedet.
Guide step %d
9   Lav endnu en rudeform ved at gentage trin 2. Lav bløde buer med snorene som vist på billedet, inden der knyttes omkring snor 6.
Guide step %d
10   Gør det samme i højre side for at lave næste del af rudeformen.
Guide step %d
11   Knyt en ekstra række ribbeknuder langs med første række, først i venstre side og herefter i højre side. I midten af denne rudeform væves snorene 2 og 2 over og under de andre snore som vist på billedet – undtagen de to yderste snore i hver side. Disse bruges til at starte nederste del af rudeformen, hvor der også knyttes 2 rækker ribbeknuder.
Guide step %d
12   Gentag trin 2-11 for at lave yderligere to rudeformer, så det færdige bogmærke består af i alt 4 rudeformede knytninger. Klip snorene i begge ender 10 cm lange. Dyp snorene i vand for at gøre dem bløde og nemmere at samle pænt.
Guide step %d
13   Lav en bevikling omkring de to ender ved at vikle snor omkring kvasterne. Bind snoren fast og klip enderne korte, så de kan skjules i knuden.
Guide step %d
14   Alternativt kan enderne også samles med en bevikling i messingtråd.
Guide step %d
15   Knyt skrå ribbeknuder.
Guide step %d
16   Knyt macramé dobbeltknuder.
Allerede tilmeldt? Download skabelonen
Gå også på opdagelse i:
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.