Kreative idéer til valentinsdag

Vil du gerne give din udkårne en gave på Valentines Day? Vi har samlet et stort udvalg af idéer og inspiration, til hjemmelavede gaver og pynt til valentinsdag. Her får du DIY guider og vejledninger til både gaver, kort og dekoration med hjerter.

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Valentinsdag idéer

Valentinsdag er de elskendes årlige dag, hvor mange traditionelt giver deres kæreste blomster, chokolade, gaver eller måske en kærlighedserklæring. Valentines Day er en yndet dag til frieri, da denne dag allerede er en kærlighedsdag.

Er du på udkig efter idéer til Valentinsdag? Enten et kort eller måske en hjemmelavet gave? Så kan du her finde idéer til en personlig valentinsgave til din kæreste, eller få inspiration til et sødt valentinsdagskort. Find inspiration til valentinsgave til hende eller ham.

En eksplosion af hjerter

Overvej en explosion box til Valentinsdag. Her kan du dekorere med hjerter og kærlighedserklæringer, og ligge en lille gave i midten. Se vores idé til en Explosion box dekoreret til valentinsdag.

Du kan også lave en hjemmelavet papirrose af crepepapir.

Valentinsdagskort

Et sødt kort falder altid i god smag, og her finder du også inspiration til flotte valentinsdagskort. Tag udgangspunkt i et af de mange kort og kuverter, og dekorér selv med hjerter og pynt.

Happy valentine eller Sweet valentine, er altid en god start på et flot kort. Eller Will you be my valentine?, som det ofte lyder over i USA.

Find materialer til hjemmelavet valentines pynt

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave din egen pynt til Valentines Day. Du finder bl.a. hjerter, hjerteformede æsker, papir og karton, silkepapir, kort og kuverter, smykkedele her.

Få også inspiration til papirroser og crepepapirblomster her.

FAQ om Valentinsdag

Hvornår er det Valentinsdag?
Valentinsdag (Valentines Day) falder ALTID på d. 14. februar.

Hvad er Valentinsdag?
Valentinsdag er de elskendes helligdag. På denne dag udveksler forelskede og par, blomster, gaver og kærlighedserklæringer til hinanden.

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.