Knyttet armbånd af bambussnor med træknap

Varenummer:
v15831

Knyttet armbånd af bambussnor med træknap

Varenummer:
v15831

Knyt stribede, snoede armbånd af tynd bambussnor. Tilføj træknapper i matchende farver som pynt.

Vælg produkter til idéen

* Påkrævede felter

Total price for selected products
Kreativ idé
Sådan gør du
Guide step %d
1
Klip 3 bambussnore á 50 cm (fx 2 hvide og 1 rød). Klip 2 bambussnore á 90 cm (1 rød og 1 hvid). Bind en samlet knude med alle 5 snore ca. 2 cm fra enden. Bind endnu en samlet knude 5 cm derfra som vist på billedet.
Guide step %d
2
Sæt snorene fast ved knude nr. 2, fx på et knytteboard, hvorpå en lille klemme holder snorene. Placer de 3 korte snore i midten og de 2 lange snore i hver side. Det er dem, der skal knyttes striber med.
Guide step %d
3
Knyt en knude omkring de 3 snore i midten som vist på billedet. Gentag med denne knude, indtil der er knyttet 4-5 cm. Da der knyttes rundt om snorene i midten, skal arbejdet drejes undervejs ved klemmen.
Guide step %d
4
Træk en træknap på en af de 3 snore i midten. Knyt videre under knappens kant, indtil der er knyttet ca. 4-5 cm. Lav igen 2 samlede knuder som ved opstart, hvor 2 knuder bindes med alle snorene med ca. 5 cm afstand.
Guide step %d
5
Læg de 2 ender over hinanden og knyt en glideknude omkring de 6 snore som vist på billedet. Knyt glideknuden ca. 2-3 cm omkring enderne.
Guide step %d
6
Afslut glideknuden med et råbåndsknob. Klip enderne af og fikser råbåndsknuden med Clear Multi Glue Gel. Undgå at limen kommer på de øvrige snore. Lad armbåndet tørre helt. Tip: Voksne kan alternativt bruge en hurtigttørrende sekundlim.
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.