Kirsebær og citron armbånd

#v16156

Lav et frugtarmbånd med rocaiperler. Brug smykkewire med lås til armbåndet og sy rocaiperlerne sammen til frugter med nylonsnor.

#v16156
Køb nemt ind til idéen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Total pris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Klip 60 cm nylonsnor. Træk tre perler på og fold det på midten. Husk at den midterste af de tre perler fremover kaldes "1. perle" i opskriften. Sæt den fjerde perle på snoren og træk modsatte snor igennem, så de to nylonsnore krydser hinanden indeni perlen. Stram til, så der dannes en firkant.
Guide step %d
2   Lav de næste firkanter af en perle på hver snor en tredje, der krydses igennem. Gentag firkanterne og slut af med en løs perle på hver snor. Brug i alt 18 perler til citronen og 12 til kirsebærret.
Guide step %d
3   Kryds nu de to nylonsnore gennem den 1. perle i den første firkant, der blev lavet. Stram til, så der dannes en kugle.
Guide step %d
4   Luk kuglen ved at trække snoren rundt gennem perlerne i siden og tilbage på gennem 1. perle. Vær særlig opmærksom på dette ved citronen, som laves med flere perler.
Guide step %d
5   Lav stilken på kirsebærret ved at sy gennem perlen fra begge sider x 2. Lav bladet ved at trække 7 perler på den ene snor og luk bladet ved at sy gennem den første af de 7 perler.
Guide step %d
6   Lav stilken på citronen af en enkel perle og lav bladet som beskrevet i trin 5.
Guide step %d
7   Sæt en hvid perle på kirsebærstilken efter bladet. Sæt herefter to grønne på og sy gennem hver enkel fra begge sider. Lav endnu et bær efter samme fremgangsmåde. Slut af med en dobbeltknude, som gives en dråbe lim.
Guide step %d
8   Start med at klemme wireklemmen fast i enden på en 25 cm lang smykkewire. Træk en knudeskjuler på og vend den, så den først kan skjule wireklemmen efterfulgt af rocaiperler, fx 8 hvide og en farve. Sæt den syede frugt midt på strengen af perler. Husk at hvis perlestrengen er 15 cm lang, bliver armbåndet inkl. lås 18 cm. Slut af med knudeskjuler og wireklemme som i starten. Klip herefter smykkewiren til. Montér en O-ring i begge øjer på knudeskjuleren i den ene ende sammen med en lås.
Guide step %d
9   Husk at perlerne også kan trækkes på smykketråd, men ellers bruges samme fremgangsmåde med wireklemme, knudeskjuler og lås. Træk 8 perler på, skift farve og sæt 1 grøn og 3 farvede perler. Sy tilbage gennem den grønne og stram til, så der dannes en firkant med de fire perler.
Guide step %d
10   Tip: Montér også de perlesyede kirsebær og citroner i franske ørekrog til øreringe.
Guide step %d
Skabelon   Print skabelonen her.
Vedhæftet fil:  Download
Allerede tilmeldt? Download skabelonen
Gå også på opdagelse i:

Specifikationer

Lav et frugtarmbånd med rocaiperler. Brug smykkewire med lås til armbåndet og sy rocaiperlerne sammen til frugter med nylonsnor.

Specifikationer
Varenummerv16156
SæsonBasis

Beskrivelse

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.