Naturlig julepynt

Skab naturlig julepynt og lad naturens autentiske, rå og rustikke udtryk danne ramme om din jul. Her finder du masser af idéer til hjemmelavet julepynt af naturlige materialer såsom ler, halm, kogler, træfinér m.m. Idéerne spænder over både ophæng, juledekorationer og gaveindpakning – alt sammen holdt i nedtonede, jordnære farver.
Naturlig julepynt
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

 

>

{{ totalCount }} varer

{{ $t("Du\u0020har\u0020set\u0020\u00251\u0020af\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Inviter naturen indenfor med naturlig julepynt

Naturlig julepynt giver en helt særlig stemning til julen og er populært som aldrig før. Med naturlige materialer kan du nemlig selv skabe julepynt, der har et autentisk, råt og rustikt look. – Et look, som generelt hitter i rigtig mange hjem for tiden. Lad dig derfor inspirere af vores mange idéer til naturlig julepynt, du selv kan lave, og dan en flot ramme om julen, hvor naturen inviteres indenfor. Og har du det generelt lidt svært med farver til jul? Så er idéerne lige noget for dig. De er nemlig alle sammen holdt i afdæmpede, jordnære farver.

Brug naturlige materialer som træ og halm

Når du skal pynte op til en naturlig jul, skal pynten selvfølgelig laves i naturlige materialer. Her er materialer som træ og halm helt oplagte. Fx kan du lave flotte figurer af vores halmstrå. Og vil du gøre det ekstra nemt, har vi minikits, der indeholder vejledning og materialer til flettede julefigurer af halmstrå. Her kan du både lave julebukke i halm, engle i halm og iskrystaller i halm. Hos Creativ Company har vi selvfølgelig også et væld af varer i træ, som er oplagte til den naturlige jul. Bl.a. har vi forskellige træskiver, som kan bruges til både ophæng, dekorationer m.m. Derudover har vi også produkter i træfiner, som er supernemme at pynte. Pynt fx vores kræmmerhus af træfinér med stempler og naturpynt. – Et naturligt alternativ til de klassiske papirkræmmerhuse på juletræet.

Naturlig jul med ler

Et andet perfekt materiale til at skabe den naturlige julestemning er vores selvhærdende ler, som ikke skal brændes, men tørrer efter 1-2 døgn alt afhængigt af tykkelsen. Med dette kan både børn og voksne bl.a. lave de flotteste ophæng. Lav fx naturlige ophæng af selvhærdende ler med stempeltryk ved at udstikke en cirkel i ler med vores udstiksforme og lave et hul til ophæng. Herefter kan du med stempel og stempelfarve trykke et flot motiv på lerophænget. Og har du lyst, kan du med tal- og bogstavstempler stemple årstal, navne, udtryk osv. i ophænget, så det gøres endnu mere personligt. Vores plungere med julemotiver er også oplagte at bruge i ler. Med disse kan du fx lave julefigurer af selvhærdende ler, som kan bruges til både ophæng og pynt – fx som servietpynt på julebordet.

Naturlige juledekorationer med hjemmelavet lys

Når man siger naturlig jul, siger man også juledekorationer. Juledekorationer er nemlig et oplagt sted at starte, hvis du vil bringe naturen indenfor i julen – hvad enten det er i form af træ, gran, kogler og lignende. Du kan selvfølgelig selv finde rigtig mange ting til dine juledekorationer i naturen. Må det gerne være ekstra nemt, og har du ikke lige tid til en skovtur, finder du dog også masser af materialer til naturlige juledekorationer her hos os. Vi har masser af stearinlys og LED lys og lyskæder til dekorationerne. Du kan dog også gå skridtet videre og lave dit eget hjemmelavet lys af naturlig bivoks eller støbe et rapsvoks lys i syltetøjsglas. Både bivoks og rapsvoks er 100 % naturprodukter og er derfor oplagte som naturlige elementer i din jul (og så er de mere miljøvenlige end lys med paraffin). Dette er blot nogle af de idéer til naturlig julepynt, du kan lave. Find endnu flere her på siden, hvor du også får idéer til, hvordan du kan lave flot og naturlig gaveindpakning i afdæmpede nuancer.

Få inspiration til hjemmelavet julepynt

I vores store idébank over kreative idéer til julepynt, finder du bl.a. også:

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.