Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Læringssæt – Vævning

Varenummer:
42301

Læringssæt – Vævning

Varenummer:
42301
157,00 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-11-15)

Lær at væve med dette læringssæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Scan QR-koden, og bliv guidet trygt igennem undervisningen, hvor du lærer forskellige væveteknikker og basiselementer inden for vævning. Til sidst står du med et færdigt ophæng

Lær at tråde væven, 4 forskellige væveteknikker og hvordan man afslutter væven. Med en udførlig video guider vi dig igennem aktiviteten og teknikkerne, så du får hjælp til at mestre vævning

Det færdige arbejde kan bruges som ophæng - enten hvor man udnytter trævæven som ramme, monteret på en plade og ramme eller på en pind. Fordyb dig i vævning med hjælp fra video, udleverede materialer og vejledning. Du opnår basisviden om vævning, så du efterfølgende selv kan afprøve flere teknikker. Sættet henvender sig til unge såvel som voksne, som gerne vil introduceres til vævning og teknikken bag, men som måske ikke er kommet i gang endnu. Her får du den fornødne hjælp og vejledning til at mestre vævning på egen hånd fremadrettet.

Indhold: Væv (usamlet), lim, 6 m trendsnor, kam, garnnål samt garn i forskellige farver og kvaliteter – i alt 30 m garn.

Specifikationer
Varenummer42301
Enhedsæt
Ean nummer5712854448338
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.