Start DIY Kit Vævning

Varenummer:
42301

Start DIY Kit Vævning

Varenummer:
42301
164,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: Væv (usamlet), lim, 6 m trendsnor, kam, garnnål samt garn i forskellige farver og kvaliteter – i alt 30 m garn..

Med dette kit kan du lære at væve. Indeholder alle de materialer du skal bruge, og alt den vejledning du behøver.

Vil du lære at lave blomster af crepepapir, er vores Start DIY Kit helt perfekt. Det indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Scan QR-koden, og bliv ført ind i vores læringsunivers. Her finder du vores videoer, som trygt guider dig igennem flere væveteknikker og basiselementer indenfor vævning. Til sidst står du med et færdigt ophæng.

Gennem en udførlig videoguide og trinvejledning lærer du at tråde væven, afslutte væven, men du lærer også 4 forskellige væveteknikker - og resultatet bliver et lækkert ophæng. Du kan bruge trævæven som ramme, eller du kan montere ophænget på en plade eller på en pind. Med den basisviden du opnår, kan du bagefter kaste dig ud i mange kreative vævnings-projekter på egen hånd. Sættet er derfor til dig, som gerne vil lære håndværket og teknikken - men som bare ikke er kommet i gang endnu.

inkl. inspiration

Specifikationer
Varenummer42301
Enhedsæt
Ean nummer5712854448338
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.