FRI FRAGT: Brug koden 867448 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Papirfremstillingssæt

Varenummer:
78659

Papirfremstillingssæt

Varenummer:
78659
157,00 DKK
På lager
3-5 hverdages levering

Materialesæt til fremstilling af håndlavet papir

Riv papirpulpen i mindre stykker, og opblød det i vand. Findel den våde papirmasse i en blender, eller brug piskeris. Hæld massen i et kar/balje med rigeligt vand, og drys lavendelblomster i. Rør og sæt massen i bevægelse. Før trærammen ned i vandet, og træk den vandret op igen med vand og papirpulp, så pulpen lægger sig på rammen, og vandet løber fra. Vend det våde håndlavede papir ud på de medfølgende klude, og lad papiret tørre. Skab andre spændende overflader, udtryk og design ved at genbruge forskellige papirrester, og bland det med pulpen, eller miks det med glitter, kartonstykker og lign. Ved brug af enkeltrammen er det muligt at lave rustikke/ujævne kanter på papiret.

Mange vil helt sikkert blot nyde processen og kreativiteten ved papirfremstilling uden at gøre mere ved det hjemmelavede papir derefter. Man kan naturligvis også bruge de færdigstøbte ark til mange former for papirhobby og -pynt, såsom kort, brevpapir, udstansede ophæng og meget andet

Indhold: A5 papir støberamme/-form i træ, 65 g cellulosepulp (papirpulp), 4 klude, 5 g lavendel potpourri. Instruktion på emballagen medfølger.

Specifikationer
Varenummer78659
Enhedsæt
SæsonBasis
Ean nummer5712854432207
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.