Hårspænde dekoreret med blomster af voksperler

Hårspænde dekoreret med blomster af voksperler

Inspiration: 15471

Fra: 24,00 kr

Til: 426,20 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 24,00 kr

Til: 426,20 kr

Pynt et hårspænde med voksperler, som er syet sammen med smykketråd i et blomstermønster og lav dit eget fine hårspænde.
Vis alle
...
Denne idé kommer fra:
Lav selv smykker Hårpynt
Sådan gør du
Guide step 1
Step 1.
Klip et stykke smykketråd på ca. 110 cm. Sæt 4 perler (på 4 mm) på tråden med en smykkenål og saml dem i en ring. Før tråden igennem den første perle igen og træk perlerne sammen.
Guide step 2
Step 2.
Før nålen igennem de andre 3 perler og bind de to ender sammen med 2-3 knuder.
Guide step 3
Step 3.
Bind perlerne fast på spændet både gennem hullet og omkring som vist på billedet (set fra knækspændets bagside). Stram tråden godt.
Guide step 4
Step 4.
Fortsæt på forsiden af hårspændet. Sæt 3 små perler (på 4 mm) og 1 stor (på 5 mm) på tråden. Stik nålen igennem perlen til venstre som vist på billedet.
Guide step 5
Step 5.
Sæt nu 3 små perler på tråden og stik nålen igennem den nederste perle som vist på billedet. Stram til og hæft ind imellem ved at sy under spændet.
Guide step 6
Step 6.
Nu er der lavet en blomst med 1 stor og 7 små perler. I venstre side af blomsten er der 2 perler på linje. Stik nålen igennem dem begge. Sæt 2 små perler og 1 stor på snoren, og træk nålen igennem den yderste perle. Tilføj 3 små perler som i step 5.
Guide step 7
Step 7.
Lav i alt 6 blomster bestående af 7 små perler og 1 stor perle. Ved hver anden blomst skal der bruges 3 små perler og 1 stor, så der altid er 7 små perler i en blomst.
Guide step 8
Step 8.
Slut af med at lægge 3 små perler omkring perlen længst til venstre ligesom i starten på mønsteret.
Guide step 9
Step 9.
Stik nål og tråd under alle hæftetrådene under spændet til modsatte side. Bind knuder med de 2 tråde. Afsæt en dråbe lim på knuden og klip trådenderne af.
Step 10.
Mønster
Attached file: Hent den her

Køb varerne til idéen

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms