Cricut Explore/Maker StandardGrip Maskinmåtte

Varenummer:
2007793

Cricut Explore/Maker StandardGrip Maskinmåtte

Varenummer:
2007793
79,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Perfekt til tykt karton, mønstret papir, vinyl, iron-on og meget mere. StandardGrip-måtten blev omhyggeligt fremstillet til en lang række mellemvægtsmaterialer. Den genanvendelige skæremåtte, fungerer som en kontaktflade mellem dit materiale og din Cricut maskine, når den skærer, og gør det dermed nemt at fjerne færdige stykker ved endt skæring. Hver måtte er udtænkt til at sikre den bedst mulige binding, og den længst mulige levetid. Med to måtter inkluderet, kan du placere én i din Cricut maskine til udskæring, mens du forbereder den næste. Kan bruges med Cricut Maker™ og Cricut Explore™ skæremaskiner. Tips: Behold den klare film på måtten når den opbevares, for at sikre at der ikke kommer snavs og støv i den. Brug skraberen til at skrabe overskydende stykker væk og spatelen til nøje at fjerne udklippede stykker. Brug de anbefalede materialetyper på måtterne, for at sikre den bedste ydeevne.

Specifikationer
Varenummer2007793
BrandCricut
Enhedstk.
Ean nummer093573836343
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 30x30 cm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.