Spar op til 80% i årets bedste kreative sommerudsalg til dine og børnenes sommer-sysler: se tilbuddene her

Clear Multi Glue Gel

Varenummer
39048

Clear Multi Glue Gel

Varenummer
39048
93,95 DKK
På lager
3-5 hverdages levering
Skift variant
  • 1 Fl., 236 ml
  • 1 Fl., 27 ml
  • 1 Fl., 27 ml

Vand- og silikonebaseret lim i tyktflydende gel-agtige konsistens. Tørrer stærk og vandskyende op. Anvendes på såvel glatte som porøse overflader fx glas, træ, læder, plast, filt, styropor, metal m.m.

Limen doseres og fordeles nemt i små klatter med flaskens spids og er især velegnet til såkaldt punktlimning. Limen er ikke velegnet til brug med pensel, da den er svært afvaskelig, når den er delvis tør. Limen er langsomt tørrende og bør med fordel tørre et døgn, hvorefter den har opnået sin fulde styrke

Clear multi glue gel er en meget populær lim, når det skal være nemt at lime små emner på en overflade, hvor tingene skal sidde godt fast og tåle efterfølgende brug. Fx anvendes limen ofte til fastgørelse af glasmosaikker, rhinsten, små træskiver, pailletter m.m. på såvel glatte som ru overflader. Limen anvendes også ifm smykkefremstilling, hvor den efterlader en stærk og stabil limfuge. Derudover kan du selvfølgelig bruge den som all-round lim til pap, papir og meget andet. Limens A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn of voksne

Specifikationer
Varenummer39048
Enhedfl.
SæsonBasis
Ean nummer5707167547496
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 236 ml

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Advarsel. Indeholder små dele. Kvælningsfare. Anvendes under opsyn af en voksen.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.