Kreasæt i gaveæske

Varenummer:
98117

Kreasæt i gaveæske

Varenummer:
98117
219,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: 1 dyr og andre emner af styropor, 1 æske af træfinér, Foam Clay® og Silk Clay® i ass. farver, chenille og 5 par øjne.

Kreasæt, der indeholder alt du skal bruge til at skabe skovens mange dyr og væsener.

Åbn kreasættet, der bringer dig tættere på skovens dyreliv, lige fra de store, vilde dyr til de små, søde væsener. Begynd at kreere ud fra fri fantasi eller hent inspiration på emballagen. Anvend modelleringsmasserne til at beklæde styropor emnerne, og prik øjnene og chenillen ned heri.

Udforsk skovens mangfoldige dyreliv direkte fra køkkenbordet, og prøv lidt forskelligt:.

  • Skab skovens kendte dyr, og tal sammen om, hvad dyrene spiser, hvordan de lyder og hvor de lever henne i skoven
  • Slip fantasien løs, og se hvor mærkelige, sjove og forunderlige dyr I kan lave - måske en neongul edderkop, eller et regnbuefarvet egern være regnbuefarvet?
  • Brug de færdige dyr som pynt på børneværelset
.

Selvhærdende modelleringsmasse og selvhærdende modelleringsmateriale er to ting, der i den grad styrker finmotorikken? Hvor Silk Clay® er blød og smidig, er Foam Clay® helt perfekt til beklædning - og ligesom selvhærdende ler har begge produkter et stort, kreativt potentiale. Vores gaveæske indeholder både Silk Clay® og Foam Clay®, og lægger på den måde op til timevis af sjov, hvor både du og børnene kan være kreative med hænderne. I kan prøve at modellere skovens dyr, som de virkelig ser ud eller ud fra fri fantasi.

Specifikationer
Varenummer98117
BrandFoam Clay
Enhedsæt
Ean nummer5712854078375
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.