Kreasæt i gaveæske

Varenummer:
98117

Kreasæt i gaveæske

Varenummer:
98117
209,00 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Sæt med kreative materialer til at skabe dyr, insekter og andre sjove væsener af modelleringsmasserne Foam Clay®, Silk Clay®, kombineret med emner af styropor, øjne, chenille, pomponer m.m. Fra 6år+.

Åbn sættet, der bringer dig tættere på skovens dyreliv, lige fra de store, vilde dyr til de små, søde væsener. Begynd at kreere ud fra fri fantasi eller hent inspiration på emballagen. Anvend modelleringsmasserne til at beklæde styropor emnerne og prik øjnene og chenillen ned heri. Med de lækre og selvhærdende modelleringsmasser, tages både hænder og fingre i brug til formgivningen, hvilket er styrkende for finmotorikken. Der er således timevis af modelleringssjov i sættet, der indbyder til både læring og kreativitet.

Udforsk skoven og dens mangfoldige dyreliv fra bordet i køkkenet. Det er nemlig der, I åbner sættet af kreative godter, som I sammen kan forvandle til skovens dyr, både de farlige, de søde og de hurtige. Men hvad sker der, når den frie fantasi tages i brug? Kan en edderkop fx være neon gul og kan et egern være regnbuefarvet? Ja, det kan de! For når fantasien sættes i gang med dette lille sæt, er alt tilladt. Så begynd på lidt kreativ kvalitetstid, hvor børnene kan være med til at fantasere og opfinde kreative universer.

Indhold: 1 dyr og andre emner af styropor, 1 æske af træfinér, Foam Clay® og Silk Clay® i ass. farver, chenille og 5 par øjne

Specifikationer
Varenummer98117
BrandFoamClay
Enhedsæt
Ean nummer5712854078375
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.