Vægophæng af læderpapir, rørflet og raffia papirgarn

Varenummer:
v15861

Vægophæng af læderpapir, rørflet og raffia papirgarn

Varenummer:
v15861

Lav et vægophæng med et naturligt udtryk. Brug læderpapir og fin rattan som baggrund, og flet med flettestrimler af læderpapir og raffia papirgarn på forsiden. Opdel ophænget i felter og tilføj frynser nederst.

Din tilpasning
Kreativ idé
Vægophæng af læderpapir, rørflet og raffia papirgarn
Vægophæng af læderpapir, rørflet og raffia papirgarn

På lager

16,95 DKK

Oversigt
  Kreativ idé
  Sådan gør du
  Guide step %d
  1
  Brug et helt stykke fin rørflet på 50 x 40 cm. Glat det ud ved at dampstryge det under et fugtigt viskestykke. Tegn ønskede felter op til flet og frynser med blyant og lineal. Klip mange stykker raffia papirgarn på 25 cm og fyld området med frynser ved at tråde papirgarnet på en strikkenål og sy dem i hvert andet hul i rørfletten. Sy oppe fra og ned, sy tilbage i samme hul og lav en løkke. Træk enderne igennem løkken og stram til. Forskyd rækkerne hvor frynserne sættes i, så det dækker bunden af ophænget.
  Guide step %d
  2
  Sy med raffia papirgarn i rørfletten, så der kan væves strimler af læderpapir heri. Sy over 4 huller på forsiden og under 2 huller på bagsiden. Lav to rækker ved siden af hinanden med et hul i mellem som vist på billedet.
  Guide step %d
  3
  Klip flettestrimlerne skrå, så de passer til vægophænget. Væv dem ind under papirgarnet og klip strimlerne af i den yderste lige kant, når strimlen er på plads og har den korrekte længde.
  Guide step %d
  4
  Klip et stykke læderpapir på 60 cm med fuld bredde. Lav et ombuk på 6 cm i toppen, der skal blive til en løbegang til pinden. Lav huller på 2 mm med 2 cm mellemrum med en screw punch gennem begge lag læderpapir. Start ca. 1 cm fra yderkanten. Lav også huller i bunden af læderpapiret.
  Guide step %d
  5
  Glat både rørflet og læderpapir, og damp det gerne under et fugtigt viskestykke med et strygejern. Sy læderpapir og rørflet sammen i bunden med hullerne i læderpapiret. Ri det sammen med raffia papirgarn.
  Guide step %d
  6
  Glat læderpapir og rørflet, og brug evt. nogle store klemmer til at holde det stramt ud i toppen. Sy læderpapir og rørflet sammen med raffia papirgarn med stikkesting.
  Guide step %d
  7
  Monter en pind i løbegangen og bind en snor til ophæng i de to øskner.
  Tilbage
  Jeg handler som
  Fortsæt som gæst
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
  Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.