Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment til og med 31/10 2021.

Urværk

Varenummer:
131240

Urværk

Varenummer:
131240
37,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering
Skift variant
  • 1 Sæt, Plade Max. Tykkelse 3 mm, Sort
  • 1 Sæt, Plade Max. Tykkelse 10 mm, Sort
  • 1 Sæt, Plade Max. Tykkelse 6 mm, Sort

Smart urværk med stilsikre sorte visere, der kan monteres på en plade. (varenr. 14000 - medfølger ikke)

Uret er måske den mere praktiske del af dit hjem, der trofast viser dig tiden på dagen, men nu kan det også blive et personligt værk, der ligefrem pynter i dit hjem. Du har mange muligheder for at give et unikt udtryk, da urværket med visere kan monteres på både træ og pap m.m. Husk, at skruestammen i urværket afgør, hvor tyk en plade urværket kan monteres på. Skruestammen kræver et hul i pladen med en diameter 8 mm, som fx kan bores med en boremaskine. Placer den sorte ring og derefter den valgte plade ovenpå urværket, så skruestammen stikker igennem til pladens forside. Herefter tilføjes metalringen og møtrikken, som skrues fast på pladens overside. Nu kan du klikke viserne på én efter én. Sæt til sidst 1 stk. AA-batteri i urværket, så har du dit tikkende værk klar til væggen, hylden eller bordet.

Hvad er det for en tikkende lyd? Jo, det er såmænd bare det hjemmelavede ur, du selv har lavet, der hænger på væggen som et kunstværk til fri beundring. Modsat de kedelige, stringente ure, der bare viser klokken, er dit en sjov og skæv tilføjelse til indretningen. Du har med din kreative snilde, fået den til at matche lige præcis din stil. Der er dermed ingen andre, der har en magen til, og du går allerede nu og pønser på kreere flere. Et til de andre rum i huset, hvert med deres unikke udtryk. Måske har du tænkt dig at monterer urværket på en malerplade, som du forinden har malet med akrylmaling, dekoreret med decoupage eller fotos. Der er virkelig mange muligheder for lave et ur i en tidløs stil.

Lille viser: 8 cm, Stor viser: 11 cm, sekundviser: 12 cm. urkasse: 5,5x5,5x1,5 cm

Specifikationer
Varenummer131240
FarveSort
Enhedsæt
SæsonBasis
Ean nummer5707167218594
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form plade max. tykkelse 3 mm
Farvesort

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.