Opdag din nye hobby

Drømmer du om at lære et nyt, kreativt håndværk? Med vores nye Start DIY Kit er det nemmere end nogensinde for dig at komme godt i gang med en af de spændende hobbyer, der trender lige nu. Glæd dig til at lære at væve, brodere, lave perlesmykker – eller noget helt andet. Du får illustrerede vejledninger og tutorialvideoer, så du lærer teknikkerne. Ud over at du lærer dette, får du også et fint vægvæveri, et smukt broderi eller et fint armbånd – lige til at bruge – og efterfølgende kan du let bygge videre på de teknikker, som du har lært i vores kreative teknik-univers, eller du kan udforske en ny teknik. Vores fine Start DIY Kit findes blandt andet som smykkesæt, broderisæt, akvarelsæt, hækle- og strikkesæt – og mange andre DIY-sæt.

Lær et nyt, kreativt

håndværk med vores

Start DIY Kits.

Vi guider dig hele vejen

Vores Start DIY Kit til begyndere indeholder alt til din nye hobby. Scan QR-koden, og find videoer, som guider dig igennem og lærer dig forskellige teknikker. Du ender altid med et flot slutresultat.

Vælg din nye hobby

Vi tager dig i hånden hele vejen

Masser af teknikker


Vil du lære flere teknikker til din nye hobby, så besøg vores kreative teknikunivers. Her kan du også lære teknikker til andre hobbyer – dyk ned i universet, og find masser af læring.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.