Tilbehør til Nissedør

1 Sæt
#54463
#54463
0% of 100
0
31
243,00 kr.

Tjen 24 point hos Club Creativ

Tilføj til ønskeliste
På lager
Levering er 1-3 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_outlined.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Indhold: Silk Clay, metalpapir, styroporkugler, filt, jutestof, juletræer, træspoler, kælk, træsko, skærebræt, kagerulle, skål, bomuldsgarn, perler, pomponer, klemmer, dobbeltklæbende tape, træpinde, lim, træskiver, piberensere, bast snor, farveblyanter.

Komplet sortimentsæske, som indeholder 24 kreative ideer til aktiviteter, nissen kan foretage sig foran nissedøren i december – samt indhold til at iscenesætte aktiviteterne. Vejledning medfølger, så det er nemt at komme i gang.

Bag på æsken er der 24 billeder, der hver især viser en sjov aktivitet, nissen kan lave hver dag fra den 1. til den 24. december. Nissen pynter fx op, henter juletræ, maler i malebog, bygger en snemand, spiller vendespil osv. Aktiviteterne iscenesættes af de voksne, så barnet bliver overrasket over, hvad nissen har lavet i løbet af natten. En del af aktiviteterne kan børnene endda selv lege videre på. Du kan holde dig til den viste rækkefølge eller selv lave en lille historie, så det nissen laver følger jeres egne juletraditioner på de enkelte dage – fx så nissen bager samme dag som familien. På inspirationsarket inde i æsken kan du se, hvilke ting du skal bruge for at udføre den pågældende aktivitet, og via QR-koden på æsken kan du se en lille inspirationsvideo af, hvordan ideerne udføres..

Stil aktiviteterne op foran nissedøren eller nissehuset, alt efter hvor jeres nisse bor, og hvilke traditioner I har i forvejen. Vær derfor opmærksom på, at nissedøren ikke medfølger dette sæt, men skal købes separat. Med dette nissedør tilbehør får du en let løsning, hvor du kan kombinere det at være kreativ og selv lave elementer til aktiviteter foran nissens dør med spændingen og nedtællingen til jul for børnene.

inkl. inspiration,inkl. mønsterark,inkl. vejledning

Specifikationer
Varenummer54463
BrandCreativ Company
Enhedsæt
SæsonJul
EAN5712854447621
Alder6 år+
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Mark image
CE-mærke - Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.
Mark image
CE-mærke - Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.
Mark image
Advarsel. Lang line. Stranguleringsfare. Indeholder små dele. Kvælningsfare. Anvendes under opsyn af en voksen.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.