Tavlemaling

1 Ds., 250 ml, Sort
#34913
#34913
0% of 100
0
18
Tilbudspris 89,95 kr. Vejl. pris inkl. moms 101,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
På lager
Levering er 1-3 hverdage

Tjen 8 point hos  Club Creativ

Skift variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Dækkende, vandbaseret tavlemaling til enhver overflade, der skal gøres skrive- og tegneklar.

I det kreative hjem er enhver overflade en mulighed for kreativ udfoldelse. Selv dørene, væggene og bordet er potentielle tomme lærreder, der står og venter på et mesterværk. Med vores tavlemaling kan du endelig slippe fantasien løs på steder, du aldrig havde tænkt på før. Afgør hvor i hjemmet din hjemmelavede tavle skal være. Rengør overfladen og slip det let med sandpapir. Rul herefter et jævnt lag af skoletavlemalingen på med en skumruller og lad det tørre. Gentag 1-2 gange og vent et døgn, før du går amok med alverdens farver skolekridt. Husk at du kan vælge den klassiske sorte tavlefarve eller i stedet gå med en farvet tavle. Får du lidt maling på hænderne under processen, kan du være helt tryg. Malingen kommer med en A-miljømærkning, som betyder, at malingen opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne.

Du er ved at lægge det sidste lag maling på køkkendøren, der snart skal fungere som hele familiens huskeseddel. Med alle fritidsinteresserne, middagsaftalerne og hverdagspligterne er den gule notesblok ikke længere nok. Tørretiden føles lang, så I alt din ivrighed har du fundet pakken med skolekridt frem, for du vil være den første til at skrive en sød, lille hilsen på jeres fælles lav selv tavle. Det bliver en fryd, når der kommer et overblik over ugens vigtige gøremål, men du er også forberedt på, at der sniger sig en lille kridttegning ind hist og pist

11%
Specifikationer
Varenummer34913
BrandCreativ Company
Enhedds.
SæsonBasis
EAN5707167721476
Detailmængde 1 ds.
Indholdsmængde 250 ml
Farve sort
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tavlemaling, sort, 250 ml/ 1 pk.
Din bedømmelse
EUH208 Indeholder CMIT/MIT(3:1), BIT. Kan udløse allergisk reaktion. EUH210 Sikkerhedsdatablad kan på anmodning rekvireres.
Sikkerhedsdatablad
Mark image
A-mærke - Produktet begrænser såvel miljøbelastning som sundhedsskadelige bivirkninger hos børn, unge og voksne. Produktet overholder gældende lovgivning samt skærpede krav fremsat af Fællesrådet For Formnings- og Hobbymaterialer.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.