Tavlefolie til kridttavle

Varenummer:
28264

Tavlefolie til kridttavle

Varenummer:
28264
86,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Selvklæbende specialfolie på rulle, der kan monteres på plader, døre eller lign. for DIY tavle til tavlekridt

Det sorte tavlefolie til kridt er en smart løsning, som alle nemt kan tage i brug. Drop kaldet til den professionelle håndværker, for det eneste du får brug for er dig selv og dine hænder - og måske lidt hjælp fra et par små hænder, der gerne vil være med i projektet. Sammen kan I hurtigt få klistret tavlen op, efter den er klippet ud i den ønskede størrelse. Vil du undgå trælse luftbobler, kan overfladen glattes let med en bred plastspartel, børste eller blot håndfladen.

Hele alfabetet eller den drilske 7-tabel kan øves lige fra sengekanten, for døren er blevet forvandlet til en brugbar skoletavle. Inde i de trygge rammer på børneværelset, har I lavet jeres egen lille klasseværelse, men heldigt nok varer lektielæsningen ikke for evig. Bagefter visker I tavlen ren, så den helt store tegnemaraton kan begynde. Så lige meget hvordan I anvender tavlen, indbyder den til leg og læring. Men hvem siger, at den ikke kan bruges andre steder i hjemmet? I køkkenet, der er en italiensk restaurant for en aften, har du skrevet menuen på tavlen med flotte, sirlige bogstaver. Mulighederne med foliet er mange, især i de små, hyggelige hjem, hvor tavlen ikke kun er dekorativ, men også pladsbesparende.

Specifikationer
Varenummer28264
FarveSort
Enhedrl.
SæsonBasis
Ean nummer5707167184899
Detailmængde 1 rl.
Indholdsmængde 2 m
B 45 cm
Farvesort

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.