Selvlysende maling

Varenummer:
34932

Selvlysende maling

Varenummer:
34932
214,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Glow in the dark maling, som får dine kreativ idéer til at lyse i mørket. Velegnet til lyse flader. Jo flere lag - jo større effekt.

Skab hygge i de mørke aftentimer med vores selvlysende maling. Den fluorescerende maling lyser, fordi pigmenterne absorberer dagslyset. Så når du går til køjs og slukker lyset for at sige godnat, får pigmenterne malingen til at lyse kraftigt. Virkningen aftager dog langsomt. Det er ikke magi, men det kan alligevel føles magisk at se sine små værker lyse op, når mørket falder på. Fordelen ved Glow in the dark maling er derfor indlysende - det får kreativiteten til at lyse op. Før du finder malingen frem og går i gang, skal vi lige huske at oplyse dig om, hvordan du får det meste ud af selvlysende maling. Farvemængden, du skal påføre, afhænger af overfladen. Læg farven på i 2-4 lag, hvis det er en lys overflade og lad det tørre imellem lagene, men på mørke flader skal der 4-5 lag til at give den rette effekt..

På børneværelset er det blevet sengetid. Kysset er blevet placeret blidt på panden og højtlæsningen er nået helt til ende, så nu skal lyset i den lille natlampe slukkes. Straks forvandles værelset til et univers af lysende stjerne og måner, som hænger fra fint loftet. I har sammen farvelagt en den oplysende stjernehimmel, som træder til, når det bliver mørkt, og man bliver lidt mørkeræd. Dermed bringer selvlysende maling trygheden ind i børneværelset til den daglige putning. Du har heldigvis også nok Glow in the dark maling til at sprede uhygge til den årlige halloweenfest. Her kan alt fra masker, T-shirt og pynt lyse i mørket og sætte gang i en skræmmende god feststemning.

Specifikationer
Varenummer34932
Enhedfl.
Ean nummer8714181059512
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 250 ml
Farve fluorescerende gul

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder 1,3-bis(hydroxymethyl)-5,5-dimethylimidazolidine-2,4-dione; mixture of 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3- one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1). Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.