Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Rødler

Varenummer:
78962

Rødler

Varenummer:
78962
126,00 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Lækkert rødler, hvorfra sjove og kreative ideer kan tage form. Kan brændes i keramikovn ved max 1000°c og dekoreres med glasur.

Kan du huske de gode, gamle billedkunsttimer, hvor du havde leret mellem hænderne og kreativiteten begyndte at tage form? Nu er det tid igen! Tag kreativiteten i hånden og spring ud i dit næste formgivningseventyr. Det starter altid med den skæve klump af ler på bordet. Den ligger bare dér og beder om at blive forvandlet til noget - et kaffekrus, en frugtskål eller et frygtindgydende monster? Måske har du selv en bedre idé, der udfolder sig, så snart du har leret liggende foran dig. Ligegyldigt om du arbejder med vores rødler på en drejebænk eller bruger hænderne direkte, kan du stadig trylle de mest fantastiske ting frem. Leret, der er taget direkte fra naturens egen godtepose, kan sagtens brændes i keramikovn, men ved max 1000 grader. Leret opbevares tildækket i en lufttæt beholder.

Der ingen tvivl om, at der spreder sig en vis stolthed, når du ser, hvad du kan kreere med dine egne hænder. På bordet står den færdigbrændte lerskål, der ganske vist er lidt skæv, men som formår at få frugten fra Brugsen til at ligne et kunstværk. I vindueskarmen står små, glaserede lerfigurer på rad og række og minder dig om, at I oftere skal have en dag i kreativitetens tegn. Selv kaffekruset, du står og sipper lidt af, er designet af dig selv. Du bliver måske ikke professionel keramiker, men skaberglæden er ikke til at tage fejl af. Med ler kommer der en helt særlig fordybelse og dyb koncentration, som alle kan få glæde af. Prøv også at gå krea-amok med dekorationsler, blåler eller selvhærdende modelleringsler.

Specifikationer
Varenummer78962
Enhedpk.
Ean nummer5701447210100
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 10 kg

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.