Weekend Sale: Nyd weekenden med 20% rabat på vores store udvalg af Plus Color hobbymaling. Find din rabatkode her

Rødler

Varenummer:
78962

Rødler

Varenummer:
78962
126,00 DKK
På lager
2-4 hverdages levering

Lækkert ler, hvorfra sjove og kreative ideer kan tage form. Kan brændes i keramikovn og dekoreres med glasur.

Kan du huske de gode, gamle billedkunsttimer, hvor du havde leret mellem hænderne og kreativiteten begyndte at tage form? Nu er det tid igen! Tag kreativiteten i hånden og spring ud i dit næste formgivningseventyr. Det starter altid med den uformbare klump af dekorationsler på bordet. Den ligger bare dér og beder om at blive forvandlet til noget - et kaffekrus, en frugtskål eller et frygtindgydende monster? Måske har du selv en bedre idé, der udfolder sig, så snart du har modelleringsleret liggende foran dig. Ligegyldigt om du arbejder med vores dekorationsler på en drejebænk eller bruger hænderne direkte, kan du stadig trylle de mest fantastiske ting frem. Letvægtsleret, der er taget direkte fra naturens egen godtepose, kan sagtens brændes i keramikovn, men ved max 1000 grader. Bagefter opbevares det tildækket i en lufttæt beholder.

Der ingen tvivl om, at der spreder sig en vis stolthed, når du ser, hvad du kan kreere med dine egne hænder. På bordet står den færdigbrændte lerskål, der ganske vist er lidt skæv, men som formår at få frugten fra Brugsen til at ligne et kunstværk. I vindueskarmen står små, glaserede lerfigurer på rad og række og minder dig om, at I oftere skal have en dag i kreativitetens tegn. Selv kaffekruset, du står og sipper lidt af, er designet af dig selv. Du bliver måske ikke professionel keramiker, men skaberglæden er ikke til at tage fejl af. Med selvhærdende ler kommer der en helt særlig fordybelse og dyb koncentration, som alle kan få glæde af.

Specifikationer
Varenummer78962
Enhedpk.
Ean nummer5701447210100
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 10 kg

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.