Ren paraffinvoks

Varenummer:
73405

Ren paraffinvoks

Varenummer:
73405
273,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Kan anvendes ren eller blandes med max 15% stearin (73410) eller max 1% special voks (73440). Smeltetemperatur: 60 grader. Dyppetemperatur: 70 grader.

100% fuldraffineret paraffin voks i pastiller. Støbemassen er perfekt til både dyppelys og lysstøbning i forme. Smeltes i vandbad ved 60-70 grader og kan tilsættes lysfarve.

Smeltning af lysmasse i vandbad i en gryde: Hæld vand i gryden og placer et smelterør af metal eller glas beregnet til formålet i gryden. Drys vokspastillerne ned i smelterøret, hvor temperaturen styres op til den ønskede temperatur ( max 80 grader C ) med et stavtermometer. Støbelys temperatur: 60 grader C. Dybbelys temperatur: 70 grader C. Smeltning af lysmasse i termostatstyret smeltkar, som findes i flere størrelser: Hæld vand i karret, placer smelterør med vokspastiller heri og indstil temperaturen på sikkerhedstermostaten. Afhængig af lyskarrets størrelse, skal der påregnes tid til smeltning af lysmassen. Store smelterør til 20 og 30 liter lysmasse, bør med fordel startes op 12 timer inden de skal være klar til støbning eller dypning af lys.Gennemfarvede lys: Lysfarve tilsættes den smeltede paraffin i smelterøret. Følg doseringsanvisningen på lysfarvens emballage. Tilsætning af stearin for længere brændetid: Tilsæt max 15 % stearin til voksen.

At støbe og dyppe lys er faktisk rigtig sjovt og et gammelt håndværk, der fortsat praktiseres af mange. Du kan farve lysene i lige præcis den farve du foretrækker til dit hjem eller til den ven du vil forære lysene som en personlig gave. Vælg selv om lysene skal sprede en hyggelig stemning indendørs eller udendørs og vær obs på, at udendørs lys kræver ekstra kraftige væger

Specifikationer
Varenummer73405
Enhedpk.
Ean nummer5707167112298
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 5 kg

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.