Ren paraffinvoks

1 Pk., 5 kg
#73405
0% of 100
0
26
303,00 DKK
På lager
:: Levering er 2-4 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_outlined.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Kan anvendes ren eller blandes med max 15% stearin (73410) eller max 1% special voks (73440). Smeltetemperatur: 60 grader. Dyppetemperatur: 70 grader.

100% fuldraffineret paraffin voks i pastiller. Støbemassen er perfekt til både dyppelys og lysstøbning i forme. Smeltes i vandbad ved 60-70 grader og kan tilsættes lysfarve.

Smeltning af lysmasse i vandbad i en gryde: Hæld vand i gryden og placer et smelterør af metal eller glas beregnet til formålet i gryden. Drys vokspastillerne ned i smelterøret, hvor temperaturen styres op til den ønskede temperatur ( max 80 grader C ) med et stavtermometer. Støbelys temperatur: 60 grader C. Dybbelys temperatur: 70 grader C. Smeltning af lysmasse i termostatstyret smeltkar, som findes i flere størrelser: Hæld vand i karret, placer smelterør med vokspastiller heri og indstil temperaturen på sikkerhedstermostaten. Afhængig af lyskarrets størrelse, skal der påregnes tid til smeltning af lysmassen. Store smelterør til 20 og 30 liter lysmasse, bør med fordel startes op 12 timer inden de skal være klar til støbning eller dypning af lys.Gennemfarvede lys: Lysfarve tilsættes den smeltede paraffin i smelterøret. Følg doseringsanvisningen på lysfarvens emballage. Tilsætning af stearin for længere brændetid: Tilsæt max 15 % stearin til voksen.

At støbe og dyppe lys er faktisk rigtig sjovt og et gammelt håndværk, der fortsat praktiseres af mange. Du kan farve lysene i lige præcis den farve du foretrækker til dit hjem eller til den ven du vil forære lysene som en personlig gave. Vælg selv om lysene skal sprede en hyggelig stemning indendørs eller udendørs og vær obs på, at udendørs lys kræver ekstra kraftige væger

Specifikationer
Varenummer73405
Enhedpk.
EAN5707167112298
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 5 kg
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ren paraffinvoks, 5 kg/ 1 pk.
Din bedømmelse
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.