Rå latex

Varenummer:
39141

Rå latex

Varenummer:
39141
88,95 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Flydende latex, også kaldet gummimælk eller formgummi, anvendes bl.a. til limning af skind, pels og tekstiler, samt til opbygning af støbeforme eller til etablering af skridsikre underlag.

Da der er en anelse ammoniak i gummimælken, anbefales det, at arbejde i et godt ventileret rum, alternativt udendørs. Gummimælken smøres på med en pensel eller spartel, som efterfølgende rengøres i varmt vand og sæbe. Limning: Smør lim på begge flader der skal limes sammen. Delene samles og tørrer til næste dag. Tekstiler der er limet med latex, tåler efterfølgende vask i maskine på skåneprogram med fx uldvaskemiddel. Opbygning af støbeforme: Det emne, der ønskes "kopieret" til en støbeform, sprayes evt. med støbeolie, så latexformen kan slippe til sidst. Smør rå latex på emnet med pensel. Lad tørre. Gentag disse to steps, til gummiformen er ca. 1 mm tyk. Kræng formen af emnet. Nu kan der støbes figurer med gips, hobbybeton m.m. i formen. Skridsikre underlag: Påfør den flydende latex som punkter eller striber og lad tørre.

Det er meget nemt og effektivt at gøre hjemmesko og tæpper skridsikre med den rå latex. Udover de nævnte anvendelser, er den også populær til rollespil, hvor den anvendes både til opbygning af våben, udklædning og maskering. Rå latex anbefales ikke til børn

Specifikationer
Varenummer39141
Enhedfl.
SæsonBasis
Ean nummer5714065000442
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 250 ml

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.