Paverpol skulpturlim

1 Ds., 500 G
#39093
#39093
0% of 100
0
12
157,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
På lager
Levering er 1-3 hverdage

Tjen 15 point hos  Club Creativ

Skift variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Skab de smukkeste overflader på skulpturer, krukker og lign. med denne transparente skulpturlim, som modelleres ind i tekstiler, garn m.m., og draperes omkring emner eller dukkeskelet formet af metaltråd. Tørrer transparent, hård og robust op.

Teknik til mindre stykker tekstil: Hæld lidt Paverpol skulpturlim i en transparent plasticpose, og tilføj tekstilemnet. Limen modelleres ind i tekstilet fra posens yderside og tages ud af posen, overskydende lim glattes af i posen (brug handsker). Nu kan du drapere det omkring et emne. Dukkeskelet: Brug vindseltråd og form en krop, som beklædes med fx stanniol og til sidst et lag malertape. Efter drapering: Form dukken i en stilling – fx stående, liggende osv. – inden den sættes til tørring et døgns tid. Indfarvning af Paverpol skulpturlim: Paverpol color pulverfarve blandes op (af en voksen) i limen i posen, inden tekstilet tilføjes. Der skal meget lidt til, så prøv dig frem. Hovedreglen er 40 ml farve til 1000 gram lim. I stedet for modellering i en pose kan det også foregå med engangshandsker i en større skål eller andet beklædt med plastik..

Du kan med skulpturlimen på magisk vis trylle udvaskede tekstiler, fx udtjente T-shirts, bomuldsgaze, garn, snor og rå bomuldskrøl til de smukkeste, draperede overflader på alverdens emner, fx krukker, vaser osv. Draperingerne er også populære til små dukker/skulpturer lavet på et skelet af formet vindseltråd – eller til større skulpturer formet af et skelet af kyllingenet. En utrolig spændende proces med flotte resultater til følge. Vælg selv, om du vil male med fx hobbymaling til sidst, eller om du vil indfarve limen med Paverpol color pulver, inden der draperes. Paverpols A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne

Specifikationer
Varenummer39093
Enhedds.
SæsonBasis
EAN8717202650002
Detailmængde 1 ds.
Indholdsmængde 500 g
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Paverpol skulpturlim, 500 g/ 1 ds.
Din bedømmelse
Mark image
A-mærke - Produktet begrænser såvel miljøbelastning som sundhedsskadelige bivirkninger hos børn, unge og voksne. Produktet overholder gældende lovgivning samt skærpede krav fremsat af Fællesrådet For Formnings- og Hobbymaterialer.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.