Papmaché pulp

Varenummer:
263551

Papmaché pulp

Varenummer:
263551
54,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Findelt papir i drøj og farveægte kvalitet til fremstilling af figurer i papmaché. Tørrer op og bliver robust trods letheden. Røres op med vand.

Det findelte papir er på forhånd tilsat lidt klæber, og du skal derfor kun blande det med vand. Blandingsforhold: 3 dele pulp og 1 del vand. Lav lidt ad gangen, da pulpen er meget drøj i brug. Bland ved at røre rundt til en grødagtig konsistens, og modeller pulpen til en samlet konsistens med hænderne. Lav evt. pulpen 1 dag før du skal bruge den, og opbevar det i spand med låg. Tryk, form og glat pulpen ovenpå ikke-sugende emner, eller modeller til små flade emner på fx en plastlomme. Jo tykkere lag - jo længere tørretid. Lad tørre et lunt sted i 3- 7 dage.

Pulpen har en charmerende, rå overflade, og du kan bruge den til mange kreative projekter:.

  • Saml familien, og modeller hver jeres figur frem af pulpen
  • Lav nuttede nisser til vindueskarmen, hvor de kan sprede julestemning hele december måned
  • Beklæd alverdens overflader, og lav vaser, krukker og andre pynteting, der giver et frisk pust til boligindretningen
.

Papmache pulp er nemt og billigt at lave selv? Papmache pulp bliver en grød og ler-agtig papirmasse, når du bløder ud i vand og er herefter helt fantastisk til at ujævne og forme detaljer på kreative projekter. Du kan lave det af gamle aviser og andet papir, og er supersjovt at være med til for familiens mindste. Bagefter kan I lave ophæng, figurer, skulpturer, vaser og pyntting af den papmache, I selv har lavet. Men hvis I nemt og hurtigt skal i gang, kan du købe vores færdige papmache pulp, som du skal blande op med vand.

Specifikationer
Varenummer263551
BrandLyra
Enhedps.
SæsonBasis
Ean nummer5712854093187
Detailmængde 1 ps.
Indholdsmængde 140 g

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.