Mini DIY Kit

1 Pk., Toiletrulle Klovn
#977432
#977432
0% of 100
0
5
29,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
På lager
Levering er 1-3 hverdage

Tjen 2 point hos  Club Creativ

Skift variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Indhold: Papirstrimler, pailletter, pomponer, Sticky Base, selvklæbende mosgummicirkler og rulleøjne. Mønsterark på indvendig side af emballagen.

Materialesæt til sjov klovn af toiletrulle med ben og arme af musetrapper. Emballagen udnyttes til klovnefiguren. Tilsæt selv tom toiletrulle. Vejledning medfølger.

Ud over materialerne i sættet skal du også bruge en tom toiletrulle og en saks. Start med at lave klovnens krop ved at blande og ælte Sticky Base og pailletter sammen til en klistret masse, der bruges til at beklæde den ene halvdel af toiletrullen. Klip herefter klovnens hat, butterfly og kinder, der er illustreret på indersiden af emballagen. Monter delene med Sticky Base. Fold musetrapper af papirstrimlerne, og lim dem på som arme og ben. Pynt til slut klovnen med rulleøjne, næse af glitter-mosgummi samt en pompon på hattens top og en på hvert ben som fødder/sko.

Tanken bag dette kit/materialesæt er at inspirere til ’kreativ med genbrug’ og genanvende tom emballage – både fra husholdningen (såsom toiletruller, mælkekartoner, æggebakker m.m.) samt pakkens emballage – og kombinere disse med fantasi og kreativitet til sjove figurer. Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om genanvendelighed. Børnene lærer at udfolde deres kreativitet, og at man ved at bruge sin fantasi kan sætte affald og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, såsom fantasifulde figurer, legetøj m.m. Dette inspirerer børnene til at se tingene på nye måder og selv fortsætte med at genanvende andre emner på kreative måder i stedet for at smide ud

Specifikationer
Varenummer977432
BrandCreativ Company
Enhedpk.
SæsonBasis
EAN5712854421485
Alder4 år+
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 1 pk.
Motiv/form Toiletrulle klovn
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mini DIY Kit, Toiletrulle klovn, 1 pk.
Din bedømmelse
Mark image
CE-mærke - Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.
Mark image
CE-mærke - Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.
Mark image
Advarsel. Indeholder små dele. Kvælningsfare. Smådele kan knække eller falde af og udgøre en kvælningsfare. Anvendes under opsyn af en voksen.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.