Kreativitet med papir og karton

Papirblomster

Vil du have blomster der holder for evigt? Her kan du se hvordan du selv kan lave smukke papirblomster med crepepapir, silkepapir og karton. Klik ind på den enkelte idé for at se, hvordan du laver papirblomster til din egen evighedsbuket.

23 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15978 Mistelten af crepepapir
  Mistelteen af crepepapir og glitterbær, pyntet med rød glitter sløjfe.
 2. Inspiration: v16082 Pæon af crepepapir
 3. Inspiration: v15983 Klokkeformede blomster af crepe papir
  Lav klokkeformede blomster af crepepapir.
 4. Inspiration: v16081 Valmue af crepepapir
 5. Inspiration: v11650 Origami lilje
 6. Inspiration: v11846 Origamiblomst
 7. Inspiration: v12414 Rose i crepepapir
 8. Inspiration: v16084 Tulipan papirblomst af crepepapir
  Lav din egen buket med tulipaner og blomsterstængler lavet af crepepapir.
 9. Inspiration: v12493 Blomsterkurve

23 varer

pr. side
Stigende orden

Lav selv evighedsbuket af papirblomster

En af de helt store trends inden for DIY er evighedsbuketter med papirblomster. De er flotte, og holder farver og facon i årevis, og kan derfor vække glæde i hjemmet i længere tid end en traditionel frisk blomsterbuket.

Og så er det ikke mindst sjovt at lave blomster i papir. Det er en sjov udfordring, at gøre blomsterne så smukke og realistiske som muligt.

Du kan selvfølgelig også gå i den helt anden retning, og lave de mest farvestrålende og fantasifulde blomster, som plukket ud af et eventyr.

De færdige papirblomster kan bruges til mange andre ting end en evighedsbuket. Du kan bl.a bruge dem til bordpynt, på kort, som adventskrans og i dekorationer. Kun fantasien sætter grænser.

Crepepapir blomster og silkepapirsblomster

De smukkeste papirblomster, får du af tyndt papir som er nemt at folde, krølle, strække, skære og arbejde i.

Crepepapir er det oplagt valg til papirs blomster. Crepepapir har store fordele i fleksibilitet, struktur og farver, og dets elastiske struktur, gør det nemt at strække og forme som du vil. Crepepapirets unikke egenskaber, gør det ideelt til at lave papirblomster, blade, stængler, græs og meget mere.

Hvis du vil udforske mulighederne med papirblomster yderligere, kan du med silkepapir lave flotte silkepapirsblomster. Brug silkepapiret alene, eller kombinér det med crepepapir og lav de flotteste evighedsblomster og papirbuketter.

Få inspiration til papirblomster med crepepapir
I listen herover kan du finde inspiration og vejledninger til at lave dine egne blomster i papir. Klik ind på den enkelte idé for at finde trin-for-trin guide til DIY papirblomster.

Se bl.a.:

Se også vores store guide til crepepapirblomster for begyndere: Lær at lave papirblomster i crepepapir.

Materialer til at lave papirblomster

Har du fået mod på at prøve at lave papirblomster? Så skal du bruge lidt forskellige materialer.

Her hos Creativ Company har vi et stort udvalg af crepepapir og silkepapir til fremstilling af papirblomster og evighedsbuketter.

Til papirblomster skal du måske også bruge trådstænger og bonzaitråd. Vi har også færdiglavede støvdragere, som kan bruges som en del af blomsterne.

I shoppen finder du også et udvalg af lim, limpistoler og sakse.

Kom nemt i gang med et læringssæt

Vil du gerne hurtigt i gang med papirblomser, kan du købe et læringsssæt til crepepapirblomster. Her får du et crepepapir blomster kit med materialer, værktøj og instruktion i én samlet pakke. Det eneste du skal bruge ved siden af, er en limpistol.

Læringsættet henvender sig til både unge og voksne, som gerne vil introduceres til håndværket og teknikken - men som måske ikke er kommet igang endnu, da det har været svært at overskue materialevalg og selve teknikkerne.

Køb læringssæt til crepepapirblomster her.

Origami papirblomster

Kan du godt lide origami og papirfoldning, er der også den mulighed at du laver origami blomster. Her kan du lave meget smukke papirblomster, som dog ikke er nær så virkelighedstro som crepepapirsblomster.

Men med origami kan foldes smukke og imponerende blomster, som kan bruges til pynt, dekoration eller i evighedsbuketten.

Se vores udvalg af origami papir.

Med quilling papir, kan du desuden lave flottede bølgende blomster og mønstre. De små tynde papirstrimler giver et unikt udseende, og er ligesom origami, nærmest et helt kunstværk i sig selv.

FAQ om papirblomster

Hvilken slags papir er bedst til papirblomster?
Generelt set får du de mest realistisk udseende blomster, ved at bruge tyndt papir, som nemt kan foldes og formes. Typisk vil papirblomster i crepepapir og silkepapir, give det flotteste resultat.

Hvad er en evighedsbuket?
En evighedsbuket er en buket der holder "evigt". Typisk består en evighedsbuket af delvist tørrede blomster eller helt tørre blomster. Men en evighedsbuket kan også bestå af kunstige blomster, eksempelvis papirblomster, crepepapirblomster og silkepapirblomster.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.